Jump to content

Oppblåsbart liggeunderlag


Sjimpansen

Recommended Posts

Hei :)

For litt over 5 år siden kjøpte jeg et Exped DownMat 7 LW. Har brukt det flere netter hvert år, men langt fra noe ekstremt bruk. Liggeunderlaget har vært lagret i innendørs bod. Liggeunderlaget består av 8 luftrom som går på langs av liggeunderlaget. I sommer opplevde jeg limet(?) mellom to av luftrommene på midten av liggeunderlaget røk, slik at to luftrom ble til ett. Dette luftrommet ble selvsagt dobbelt så høyt som resten, og liggeunderlaget ble ubrukelig. Jeg hadde ikke med reserveunderlag, så det endte med 4 netter med kun jervenduk og sovepose mellom meg og bakken.

 

Jeg vurderer nå å gå til anskaffelse av nytt oppblåsbart liggeunderlag. Det jeg hadde var som nevnt litt over 5 år gammelt, og har sånn sett gjort nytten. Likevel er jeg nå skeptisk og har til dels mistet tilliten til at jeg kan stole på slikt underlag. Det virker som at det ikke var bruken, men alderen i seg selv som gjorde at festet mellom luftlommene ble morkent og upålitelig. 

 

Har noen opplevd det samme, eller har tanker rundt dette? Finnes det underlag som har annen løsning på festet mellom luftrommene enn Exped?

 

Tar også i mot erfaringer om oppblåsbare liggeunderlag for to personer vs. to stykk enkle underlag.

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Hvis du googler Exped og delaminering vil du få flere treff. Var visst en batch med noe dårlig lim, men det har Exped fikset opp i for lengst.  Forøvrig er det en grunn til at mange alltid har med et lett celleplastunderlag på tur i tillegg til det oppblåsbare. Særlig hvis man skal være ute flere netter og/eller det er kaldt. 

Edited by SnorreL
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy