Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal gå meg en brukbar lang tur rundt et fjell. Turen går langs sjøen hele veien, og jeg satser på å skaffe meg mat underveis, dvs fisk. Jeg har lite erfaring med å koke fisk ute, jeg har alltid stekt eller grillet den. Men denne gangen tenkte jeg at jeg skulle ta med meg en panne og koke fisken jeg eventuellt får. Noen som har erfaringer med å koke fisk i sjøvann? Tilbereding, salt, koketid, tilbehør som er enkelt å ta med etc.

Har ikke gått til innkjøp av tynnbunnet panne, stikker bare av med ei panne fra mamma sitt skap :wink:

Panne, lokk og god tro.. Trenger jeg noe mer enn dette??

Takker for svar.

Annonse
Skrevet

Gikk som hakka møkk det.. Kokte fisken i småbiter, så slapp jeg å renske den for bein :) bare å plukke opp fine stykker..

Smakte litt lite da men :wink:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.