Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Til dere som har erfaring med vikingmelk...

Kan man bruke vikingmelk i 1:1-forhold for fløte i oppskrifter hvor man skal bruke fløte? F.eks. i gryteretter, supper, osv.

Gjelder dette i såfall i alle tilfeller hvor man egentlig skal bruke fløte, eller er det noen tilfeller hvor man ikke bør erstatte fløte med vikingmelk?

Annonse
Skrevet

Viking tørrmelk du tenker på? Det blir jo som å bruke melk i stedet for fløte på kjøkkenet hjemme. Det fungerer, men er ikke like godt. Jeg ville nok hatt i litt ekstra melkepulver for en fyldigere smak.

Skrevet

det blir bra smak av det syns du? :) kondenserte melka er tykkere og flytende, ulempen med det er jo hermetikken man drasser rundt på. men bruker det gjerne på kortere turer der det er litt mer fokus på kos med maten :)

 

Skrevet

På sånne turer pleier jeg å ta med en liten kartong med matfløte i stedet. Lettere å porsjonere, mindre avfall. Den har god holdbarhet også. 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.