Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har noen prøvd å tørke cottage cheese? Har planer om pannebrød på ukestur i Jotunheimen, men kan ikke spise mel. Brødmaten min består av litt havregryn, egg, cottagecheese, fiberhusk. Stort sett. Noen erfaringer? Hadde vært deilig med ferskt brød til frokost!

Annonse
Skrevet

Hva med heller mikse cottage cheese med havregryn? Jeg baker disse og de er knallgode med brie og syltetøy. De blir veldig saftige og er fine til tur.

Ikke det du spurte om men håper det var greit å dele allikevel :) 

 

image.jpeg

  • Liker 2
Skrevet
1 time siden, Gittiamo skrev:

Hva med heller mikse cottage cheese med havregryn? Jeg baker disse og de er knallgode med brie og syltetøy. De blir veldig saftige og er fine til tur.

Ikke det du spurte om men håper det var greit å dele allikevel :) 

 

image.jpeg

Desse skal prøvast!

  • Liker 1
Skrevet

Oppskriften jeg bruker:

200g cc

2egg

160g havremel(havregryn i blender)

80g havregryn

2ssfiberhusk

1ts bakepulver

salt

2dl vann

180gr. 40 min.

Denne oppskriften gir 8 rundstykker. 

Prøver å finne en måte å lage de porsjonsvis, i panne, mest mulig tørt:D

 

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.