Jump to content
IGNORED

Problemer med omnifuel i 20 minus


Tom42
 Share

Recommended Posts

Siste døgn var jeg på tur.  Det ble grisekalt, 20 minus, og jeg har aldri brukt Omnifuelen i slik kulde. 


Problem 1.  Pumpet trykk, åpnet alle ventiler og lagt bensinflaska i ON.  Men det kom ikke bensin frem til forvarmingskaret.  Etter div "teknikerspark" kom bensinen frem, men da begynte begynte

Problem 2.  Bensinen ville ikke brenne.  Men etter en del forsøk med tennstålet tok det endelig fyr, men det brant ikke som vanlig.

 

Dette gjentok seg hver gang jeg skulle koke noe varmt.   Er dette et problem som andre har erfart, eller er det jeg som burde ta en omgang med vanlig vedlikehold.

 

Link to comment
Share on other sites

23 minutter siden, GJM skrev:

Der er en rest af Fotogen, tändvätska, lysfotogen eller T-gul af dårlig kvalitet der udskiller fastparaffin ved lave temperaturer, og stopper slange og dysse.

Jeg har aldri brukt annet enn renset bensin.

Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, tronn skrev:

Høres ut som om drivstoffet er problemet.

Jeg ville tømt tanken helt, fylt opp til merket med noe du vet er renset bensin, og fyrt opp.

Skal gjøre det, for sikkerhets skyld kjøper jeg en ny kanne med bensin

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy