Jump to content

Hvilket liggeunderlag til meg/barn?


Recommended Posts

Liggunderlagene jeg kjøpte for lenge siden til ekstremt lav pris er overraskende nok ikke særlig komfortable. :no: De er tynne men tunge - ikke så selvoppblåsende som de burde være, og de er enormt glatte. Vekt er ca 1 kg pr stk, så jeg tenker jeg går for å bytte ut disse for å få spart litt vekt og i tillegg økt komfort. Spørsmålet da er hva jeg skal velge?

 

Ungene er ikke veldig høye (rundt 120 cm) og fjærlette. Med andre ord trenger de ikke de største madrassene. Finner ingen egne barnemadrasser, men vil det være likegreit for de å bruke noen rimelige skummadrasser som kan kuttes ned i ønsket lengde?

 

Jeg er sånn passe standard størrelse - litt for bred og litt for kort. Vil ha en som er tykkere enn den jeg har, praktisk å pakke med seg og som ikke koster skjorta. Søkt meg gjennom noen tester og der har Mammut Light Pump mat kommet godt ut. Den ser tykk og god ut og veier bare rundt 500 g. På XXL koster den ca 950,- - litt mer enn hva jeg kanskje så for meg å bruke, men en del rimeligere enn jeg ser den er andre steder. Men er det andre alternativer som jeg bør vurdere som koster det samme eller lavere?

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy