Gå til innhold
  • Bli medlem

AlfHou

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om AlfHou

  1. Tusen takk for svar. Da går jeg for det. Har dere noen andre anbefalinger for enkelt liggeunderlag? Tanker om noen av disse?: DownMat XP 9 LW Exped Versa 5R Kjøp Falkeberg Cloud 9 Liggeunderlag Exped MegaMat 10 Green LXW Evt. noen andre anbefalinger?
  2. Jeg ser etter nytt liggeunderlag, og er litt i tvil om jeg bør kjøpe et duo liggeunderlag eller et for kun meg. Jeg telter ca. halvparten av gangene alene og halvparten sammen med kjæresten. Det er en jungel av liggeunderlag, og jeg sliter litt med å bestemme meg. Det beste er vell å ha både duo og enkel, men det er litt utenfor budsjettet mitt per nå. Når jeg telter er det stort sett ikke lenger enn 30-40 minutter gange til der jeg setter opp camp, så ikke så farlig med vekt. Men, jeg har kun 65L sekk, så greit om det ikke tar altfor mye plass. Har sett meg ut disse to: SynMat HL Duo Winter M Exped SynMat 3-D 7 Medium Veldig åpen for andre forslag. Budsjett er vell på rundt 3000 for duo eller 1600 for enkel. Skal sies at jeg bor i Tromsø, så mye av teltingen min på våren/høsten kan være nokså kald. EDIT: Til info er jeg 186cm og veier rundt 80kg. Kjæresten min er vell 155cm eller noe sånt og vekten spør jeg ikke om
  3. Tror de brystlommene bare er for småting. Er visstnok større lommer ved magen
  4. Noen som har noen erfaring med denne skalljakken fra Kayoba, som jeg tror er Jula sitt eget merke. Står mellom den og Outdoor Research Men's Helium II. Bruksområdet vil være alt fra sykkelpendling, gåturer i skog og toppturer med ski på vinteren.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.