Jump to content

Fiske langs brokke suleskard vegen.


kivbyd

Recommended Posts

Hei.

Tenkte å ta en kjøretur på brokke suleskard vegen. Skal ha med telt og lurte på om det er noen som har noen tips til meg. Tenkte også å ta med fiskestang i håp om at det var noen fine fiskevann langs ruta. Kanskje et vann jeg kan slå opp teltet ved siden av også. Fiskekort må jeg vel kanskje også ha? Kom gjerne med alle slags innspill og tips :-)

 

Teltet er forøvrig en Dovrefjell lavvu 4-6. Skal ha med en 111C og en Svea 123 til fyring og matlaging. 

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Turistforeningeshyttene Øyuvsbu og Håhelleren ligger bare en halvtimes gange fra veien. Begge ligger ved fine fiskevann. Tror medlemmer av turistforeningen (eller overnattende på hyttene) har fiskerett ihvertfall på Øyuvsbu. De trakk noen fisk opp av vannet da jeg var der. Det er også utlån av kanoer på Øyuvsbu så du kan komme deg litt lengre ut.

Link to comment
Share on other sites

Takker. Hadde meg en liten kjøretur langs vegen i går for å se litt. Det var skralt med plasser å sette bilen, og mange av plassene var sperret med kjetting. Forståelig nok, siden det sikkert er parkering for private hytter e.l. Turisthyttene er jo et godt alternativ, men planen var å ta en tur sammen med en annen barnefamilie, og da ville vi ha det litt bedagelig med bilen i nærheten ;-) Men skal man sove på hytte så trenger man jo heller ikke å bære på så mye utstyr.

 

Kjørte innom Lysebotn også, og her var det mye flere plasser å ta seg en rast. Pluss at det var en del mindre sau som snubler rundt i teltpluggene, og driter ned hele teltet :-)  

 

Finnes det en side på nettet med oversikt over de fleste fiskevann? Eller må man først finne ut hvor man vil gå, for så å søke opp de vannene som er i nærheten og se om det er fisk der samt hvor man får kjøpt fiskekort?

Link to comment
Share on other sites

Jeg regner med det var helt bart der oppe nå? Jeg drar nok oppover til helgen tenker jeg. Jeg vet ikke akkurat hvor du eventuelt kunne tenke deg å dra, men en alternativ plass å parkere er jo nord for Øyuvsbu. Det er også en veldig lett tilgjengelig hytte (kanskje for nære?) om det er aktuelt. Om du søker på kartet og finner Øyuvsbu kan du se turiststien gå nordover til den treffer Suleskarvegen. Der er det også parkering om den ikke eventuelt skulle være full med nø nå, men det kan jeg aldri tro...

Link to comment
Share on other sites

Takk skal dere ha. Skal sjekke dette litt og se om det er noe for oss. Det var stort sett bart der oppe ja. Noen flekker med snø var det rundt på heiene da.  

Øyuvsbu ser jo bra ut. Takk for tipset :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy