Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har en rekke turpanner, men opplever at den som blir klart mest brukt er denne: 

https://www.instagram.com/p/B0deIyCI4_-/

Maks utnyttelse av plassen, men ikke den letteste jeg har. Passer perfekt i lengden til pølser, passer akkurat to brødskiver oppi, og dermed også akkurat passe til omelett til 2 skiver, litt liten til fisk, men de fleste større fisk lager vi gjerne i folie eller lignende likevel. 

E

Annonse
Skrevet (endret)

Tror som andre at brenner betyr mye. Bruker Crux brenneren når det skal være lett  (87g). Den er et bra kompromiss mellom lav vekt og ok spredning på flamme.

De stekpannene jeg foreløpig har endt opp med:

  • Lokk til  AMG Titanium 750ml, 12 cm diameter (66g). Perfekt til en biff. Anti-stick belegg, men tåler neppe mye. Hele settet er 157g.
  • Trangia med foldbar håndtak og anti-stick belegg (334g). Har tålt sinnsykt mye, er svært bulket men belegget holder bra bortsett fra der håndtak er i kontak når sammenfoldet. Tok ei stund før jeg lærte å legge en papptalerk inni før sammenfolding.
  • Eagle hot pan med lokk og anti-stick belegg (1160g). Solid fin bålpanne når det skal lages større måltider. Håndtakene er noe irriternde men når jeg husker å ta med en ståltråd for å låse de i øvre stlling er det ok.
     
Endret av Flyalf
typo

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.