Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Annonse
Skrevet

Er den skikkelig tørr, er det ingen problem om du er flere uker på tur. Har enda ikke opplevd noe usmak på noe av det vi tørker, heller ikke om den har ligget ukevis i romtemperatur her hjemme. Sjøl bruker jeg mest magert viltkjøtt til dette.

Husk å la det trekke vann i mange timer før bruk, ellers får magen noe å bryne seg på.

Skrevet

Ja ok. Det var flott. Ahh bra du sa. Da kan jeg kanskje legge det i en zipp lås pose etter frokost på morgen, også er den fiks fin til middag?

  • 1 år senere...
Skrevet

Dette har jeg og lurt på, hvor lenge skal kjøttdeigen "svelle" når vi skal bruke den?

Det er mange oppskrifter på tørking her, men få/ingen om tilberedning og oppskrifter med kjøttdeig i villmarken... Noen tips?

Jeg holder på å prøve meg litt frem as we write på tørking av kjøttdeig og løk sammen...

Til info kjøpte jeg Coop sin karbonadedeig (5% fett), stekte den og tørket med kjøkkenpapir før jeg la det i ovnen på stekebrett med bakepapir, 75grader varmluft og ovnen på tørk. Så får vi se hvordan det blir =)

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.