Jump to content

Vurderer å kjøpe ME dunsovepose fra Facewest


Recommended Posts

Har planer om å investere i dunsovepose, ser for meg en 3-4 sesongspose med nedre tempraturgrense ca -10. Siden jeg har positivt inntrykk av facewest og en kan spare en god del på å kjøpe via netthandel (selv med toll) framfor butikk i Norge (selv om en tar med eksempelvis DNT-rabatt hos Sportsnett og Sportslageret) har jeg sett meg ut følgende alternativer:

http://www.facewest.co.uk/Mountain-Equipment-Dreamcatcher-650.html Har rykte på seg å være svært komfortabel, har også glidelås helt rundt fotenden, sikkert en fordel på sommeren men noe jeg frykter kan bety trøbbel skulle glidelåsen henge seg opp i kaldt vær.

http://www.facewest.co.uk/Mountain-Equipment-Lightline.html Dyreste men også letteste, skal angivelig tåle fuktighet bedre. Mitt ankepunkt er at den ser trang ut.

http://www.facewest.co.uk/Mountain-Equipment-Titan-650.html Virker som et svært "gjennomsnittlig" valg uten klare fortrinn i forhold til de to andre annet enn pris

Er det noen som har erfaring eller synspunkter på noen av disse alternativene? Jeg teller ikke gram på tur, og vil heller sove komfortabelt enn å spare 200 gram. Bruken vil foregå hovedsakelig sommer-senhøstes, men jeg ønsker også at posen skal kunne tåle en telttur i minusgrader og snø. Kommer uansett ikke til å brukes i ekstrem kulde.

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Alternativ to har den beste dunkvaliteten, men du reagerer på at denne ser litt trong ut. Sjølv har eg Xero 500 som liknar ein del på Lightline og min pose er smalare enn posar eg har hatt tidlegare. Eg vil ikkje seia at fasongen er noko problem, for designet er veldig bra og eg søv veldig godt i min ME-pose. Litt av poenget med dunpose er for min del at ein skal spara inn mykje kontra ein syntetpose. Då er det viktig for meg at posen er så lett som mogleg og at han tek svært lite plass i sekken.

Ein annan god britisk produsent er Rab. Du finn gode prisar på Rab-posar hjå www.towerridge.co.uk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy