Jump to content

Synken/Kalhovd, fiske i starten av August


tusjmann

Recommended Posts

Hei!

Etter å ha lest i forumet her i lange tider, så bestemte jeg meg for å melde meg inn. For nå har jeg ett spørsmål jeg ønsker svar på :).

Vi er en kompisgjeng som drar på en årlig telt-tur. Vi er fotgjengere med sans for litt komfort (les litt for tunge sekker), veldig glade i å fiske med sluk. Alle ønsker selvsagt en god camp og godt fiske og litt utvalg i fiskealternativer. Vi bor i Oslo alle sammen og er en 3-4 biler som reiser. Turen er på ca 4 dager. Gjerne med en "basecamp" med dagsutflukter til forskjellige vann eller lokale topper.

Jeg har tidligere gått inn fra Synken og fisket litt i vannene rundt Reksjåeggen. Området var kjempefint, men bittet var ikke til å hoppe i taket av... Da var jeg der i starten av September for en del år siden. Mulig dette ikke er representativt.

Har dere noen gode fisketips/turtips for området? Trenger ikke å være inngang fra Synken egentlig, bare det ikke innebærer veldig mye lenger kjøring fra Oslo. I fjor var vi på Gausdal og gikk en drøy mil med grei stigning, dette var maksimalt av det vi burde legge opp til. Vi er tross alt en gjeng med asfaltungdom uten for mye erfaring :)...

Har lest mange tråder om dette her og andre steder, men har ikke funnet for mye info om området. Virker som om de fleste liker å holde på godbitene selv :)

Link to comment
Share on other sites

Annonse

Hei jeg har i flere år jobbet i det omerådet (Mårbu) og er godt kjent.Har du vurdert noen andre steder på vidda med mer og bedre fisk og i grei avstand fra bil.Ta kontakt eller gå inn på hjemmesiden min,så skal jeg svare etter beste evne.Er oftere der en her inne.Gå inn på Google og søk på fjellfantens-rike.

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Så svaret ditt i en annen tråd, men med fare for å kuppe tråden lagde jeg en ny. Jeg tittet jo på siden din, men fant ikke så mye konkret der. Skal jeg legge inn spørsmålet i gjesteboken tenkte du?

Vi er ikke avhengige av å gå fra Synken nei, vi er på ingen måte låst til det. Jeg har gått der en gang tidligere så det var bare en trygghet at vi hadde en relasjon til området. Derav har vi ikke vurdert så mye annet. Forslag er hjertelig velkomment fra folk med erfaring! Mer og bedre fisk, JA TAKK :)!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei igjen.

Har vert på en lengre tur i fjellet og kost meg med hund og telt på Hardangervidda.Kjempe tur.Tilbake til fisket,Skarvheimen har jo mange fine omeråder,noen av fjellveiene kan du faktisk kjøre inn til vannene lovlig.Send meg en PM så skal du få nærmere opplysninger om hvor du skal.Legger ikke åpent ut mine beste plasser på forumet her. Mvh .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy