Gå til innhold
  • Bli medlem

stian med sekken

Passivt medlem
  • Innlegg

    115
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

stian med sekken vant dagen sist 25. juli 2014

stian med sekken hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

33 Neutral

1 følger

Om stian med sekken

  • Bursdag 04. mars 1968

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Fjellturer, skogsturer, telting, padling, løping.
  • Sted
    Oslo

Nylige profilbesøk

2 004 profilvisninger
  1. Fantastisk rapport og suverene bilder. Dette er noen av de flotteste bildene jeg har sett fra Rogen/femundsmarka. Hva slags kamera brukte du på turen?
  2. Takker for tilbudet, virker som en god sekk, men nå har jeg fått på hjernen at jeg skal ha Osprey aether, og da vil jeg aldri bli helt tilfreds om jeg ender opp i noe annet. Jeg er mulig en smule sær:)
  3. Ja jeg har sett det, men desverre så har de bare rød i Medium. Jeg ønsker blå. Jeg får ta meg en tur dit og prøve sekken, for å være sikker i størrelsen. Så blir det vel nettkjøp:)
  4. Noen som vet om butikker i Osloområdet som har denne sekken?
  5. Da burde vel M passe meg også. Dessuten har jeg ganske høy hoftekam. Man kan vel også regulere litt bak på sekken.
  6. Tusen takk for svar. Jammen ikke lett dette med sekker. Jeg har en arcteryx Altra regular 75 l fra før, og ønsker en lignende sekk. Jeg skal sjekke Atmos og Xenith. Skal jeg investere i en større sekk tror jeg at jeg velger Recon Pack.
  7. Noen som har erfaring med Osprey Aether 70 liter sekk for mann? Jeg vurderer å kjøpe denne, men er litt usikker på størrelsen da den ikke er å finne i så mange butikker. Får derfor ikke prøvd den. Jeg er 180 cm.
  8. Tarp Telescopic pole og vangen fiskehatt med myggnetting.
  9. Ja fikk leid kano i Kjæringsjøen Martin.
  10. Kommet hjem fra en fantastisk kanotur i "Labyrinten" og Rogen. Tusen takk for alle som ga meg gode forslag til tur.
  11. Nå er kartet kjøpt, og jeg har bestemt meg for å padle fra Kæringsjøen og i "Labyrinten", videre utpå Rogen til Reva og Revsjøen før turen går tilbake. Nå mangler det viktigste kanoen. Jeg hadde tenkt å ringe Kæringsjøen stugor for å forhøre meg om kano. Var en tur innom topsport.se i Funesdalen i helgen, og der fortalte de at man kan leie kano på kjæringsjøvollan. Trodde da jeg snakket med han i butikken om at det var Kjæringsjøen stogar han snakket om. Men når jeg studerer kartet er Kjæringsjøvollan i nærheten. Noen som vet noe om disse to plassene? Og hva er å anbefale? Dette haster litt. Har tenkt å drå om en uke. På forhånd takk.
  12. Noen som vet hvor mye det koster å leie en kano for ca 10 dager? Er det forskjell på tyngden? Og er det noen som er bedre for nybegynnere? Har lyst å kjøpe en Ally, men føler det er litt risikabelt før jeg har prøvd meg ute på vannet. Det er nå ikke sikkert interssen er like stor etter å ha prøvd, selv om jeg egentlig tviler på det.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.