Jump to content

stian med sekken

Aktiv medlem
 • Posts

  115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stian med sekken last won the day on July 25 2014

stian med sekken had the most liked content!

About stian med sekken

 • Birthday 03/04/1968

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fjellturer, skogsturer, telting, padling, løping.
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

1,511 profile views

stian med sekken's Achievements

 1. Fantastisk rapport og suverene bilder. Dette er noen av de flotteste bildene jeg har sett fra Rogen/femundsmarka. Hva slags kamera brukte du på turen?
 2. stian med sekken

  Galdhøpiggen

  Helgetur til Javasshytta og Galdhøpiggen.
 3. Takker for tilbudet, virker som en god sekk, men nå har jeg fått på hjernen at jeg skal ha Osprey aether, og da vil jeg aldri bli helt tilfreds om jeg ender opp i noe annet. Jeg er mulig en smule sær:)
 4. Ja jeg har sett det, men desverre så har de bare rød i Medium. Jeg ønsker blå. Jeg får ta meg en tur dit og prøve sekken, for å være sikker i størrelsen. Så blir det vel nettkjøp:)
 5. Noen som vet om butikker i Osloområdet som har denne sekken?
 6. Da burde vel M passe meg også. Dessuten har jeg ganske høy hoftekam. Man kan vel også regulere litt bak på sekken.
 7. Tusen takk for svar. Jammen ikke lett dette med sekker. Jeg har en arcteryx Altra regular 75 l fra før, og ønsker en lignende sekk. Jeg skal sjekke Atmos og Xenith. Skal jeg investere i en større sekk tror jeg at jeg velger Recon Pack.
 8. Noen som har erfaring med Osprey Aether 70 liter sekk for mann? Jeg vurderer å kjøpe denne, men er litt usikker på størrelsen da den ikke er å finne i så mange butikker. Får derfor ikke prøvd den. Jeg er 180 cm.
 9. Tarp Telescopic pole og vangen fiskehatt med myggnetting.
 10. Ja fikk leid kano i Kjæringsjøen Martin.
 11. Kommet hjem fra en fantastisk kanotur i "Labyrinten" og Rogen. Tusen takk for alle som ga meg gode forslag til tur.
 12. Nå er kartet kjøpt, og jeg har bestemt meg for å padle fra Kæringsjøen og i "Labyrinten", videre utpå Rogen til Reva og Revsjøen før turen går tilbake. Nå mangler det viktigste kanoen. Jeg hadde tenkt å ringe Kæringsjøen stugor for å forhøre meg om kano. Var en tur innom topsport.se i Funesdalen i helgen, og der fortalte de at man kan leie kano på kjæringsjøvollan. Trodde da jeg snakket med han i butikken om at det var Kjæringsjøen stogar han snakket om. Men når jeg studerer kartet er Kjæringsjøvollan i nærheten. Noen som vet noe om disse to plassene? Og hva er å anbefale? Dette haster litt. Har tenkt å drå om en uke. På forhånd takk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy