Gå til innhold

mr.elendig

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  40
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

mr.elendig vant dagen sist November 9 2016

mr.elendig hadde mest likt innhold!

Om mr.elendig

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. mr.elendig

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Vanlege kortversjonen av turen rundt bildevatnet på sotra, ca 1.5t i somletempo med pause for å poste. Utsikt retning bergen:
 2. mr.elendig

  Ny GPS eller bruke GPS på mobilen

  Eit anna tankekors: Stort sett betre kart på mobilen, men ein turgps har ein tendens til å tåle mykje meir vær og juling.
 3. mr.elendig

  Holdbarhet fjellsko

  Har crispi skarven (ikkje 2.0) som er nesten som ny i læret og innmat men sålen er blankslitt etter 2 år, og eit par alfa walk king der innmaten går i filler og læret er røket på fleire plasser, men sålen er nesten som ny etter 2 år. Begge para er brukt i omtrent like mangen km/døgn, begge stort sett i vått og ikkje så skovenleg vestlandsnatur både sommer og vinter.
 4. mr.elendig

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Lettpakking🤔 frå skulestad/kråni til krånipa. 17kg sekk med 28 kvadrat telt, lenestol og litt diverse. Stod og beundra utsikta når vinden pluttseleg tok tak i teltet og sendte heile mannskiten til himmels, sjølv om det var knytt fast til lenestolen og eg oppe i den. Tok pinadø ein time og tre kvartet før jævelskapet landa nede i myra.
 5. mr.elendig

  Helårs Gamasj

  Eg er stort sett fornøyd med mine sea to summit quagmire event. Litt knotete å få på, og har ein tendens til å "vrenge" seg litt nedarst, men tåler mykje juling og vert ikkje så klam på meg sjølv i vestlandsvær. Men ser ut som at dei muligens har forandra litt på dei sidan eg kjøpte mine.
 6. mr.elendig

  Ulltepper vs/ sovepose

  Jar sjølv brukt ei heimalaga (imprignert) kappe av eit tova ullpled ved trakking på stølen og det fungerer ganske så bra. Vert dog ganske tung etter ein dag ute i typisk vestlandsvær. Å sove ute med ullpledd har eg gjort i marinen, og det freista ikkje til gjentaking.
 7. mr.elendig

  Hvor har du vært på tur i dag?

  2t tur rundt bildevatnet på sotra, utanfor bææærgen. Fint å gå med skare som ber mesteparten av tida. Fotspor frå nokre dagar sia, då var det laussnø til knedna.
 8. Bergans fortsetter trenden med å slutte å produsere dei beste produkta sine, denne gongen så ser det ut som at alaska cap utgår. https://www.bergans.com/catalog/outlets/outlet-others/Alaska-Mountain-Cap Hadde størrelse 60 vert tilgjengeleg så hadde eg køypt eit par til å ha på lager :/ Har problem med å finnne nokre gode alternative til denne, er det nokon som har eit tips? Helst noko som koster betydelig under ein friluftlapp.
 9. mr.elendig

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Vanlege turen rundt bildevatnet på sotra. Snøbyger ute i havet
 10. mr.elendig

  Trangia Duossal 2.0 😀

  Største ulempen er at all mat, inkludert reint vatten, har ein tendens til å sette seg i titankjeler. Fordelen er at dei takler sur mat betre, og vekt/styrke.
 11. mr.elendig

  Trangia Duossal 2.0 😀

  Eg ønsker meg trangia mini i duossal men var ikkje så heldig
 12. mr.elendig

  Post bilder av ditt fottøy (i bruk)

  Walk king advanced i styggavær:og i finvær (pynta med chainsen pro):
 13. mr.elendig

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Nokon rota det til så det var mangel på regn her I dag:
 14. mr.elendig

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Sein lunsj, bildefjellet, sotra
 15. mr.elendig

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Sleit meg opp på Sletteggen, Bergen i dag. Var tungt som f å gå opp i varmen med 17+kg sekk og ein kropp som ikkje speler på lag. Brukte nesten 2 timer opp. Starta nede ved vatnet. Fekk selskap av to hyggelege karar som topplanda nett når eg kom opp. Konge forhold, berre å pakke ut og komme seg i lufta. Kjekt med ein 2 timers flytur etter nesten ein månad meg pissvær. Klarte sjølvsagt å gløyme kameraet igjen heime så det vart berre potetmobil bilete, og ingen frå turen ned.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.