Gå til innhold
 • Bli medlem

mr.elendig

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Dager vunnet

  2

mr.elendig vant dagen sist 3. januar 2019

mr.elendig hadde mest likt innhold!

Om mr.elendig

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. På veg rund bildevatnet på sotra som vanleg.
 2. Var nokre spor oppover frå totland, men kanskje ein fordel å køyre ned på nordenden. Eg kom meg berre nokre få km inn vegen til bontveit før skiskoa laga blemme oppå ei tå så veit ikkje kor bra dekket er på eggen oppover.
 3. Vanlege turen opp bak huset. Kvitt her vest for bergen enn så lenge, på tirsdag er det meldt 50mm regn
 4. Merrell Moab 2 Mid Gtx Ikkje heilt i fokus, såg ikkje ein døyt på skjermen grunna solbriller.
 5. Fint utpå sotra i dag. edit: Utsikt vestover:
 6. Har to stykk i ull, den eine er kortarma og er heilt fin, den andre er langarma og har krympa minst to nummer og er som din heil øydelagt i halsen etter nokre få turer og vask. Vurderer å klage på den.
 7. Fint ute på sotra i dag: (beklager det dårlige mobilbilete) Eit litt hetre eit:
 8. På veg rundt bildevatnet på sotra. 3.5°C og småregn. Utsikt austover retning bildøy og bergen edit: I sørenden:
 9. Vanlege kortversjonen av turen rundt bildevatnet på sotra, ca 1.5t i somletempo med pause for å poste. Utsikt retning bergen:
 10. Eit anna tankekors: Stort sett betre kart på mobilen, men ein turgps har ein tendens til å tåle mykje meir vær og juling.
 11. Har crispi skarven (ikkje 2.0) som er nesten som ny i læret og innmat men sålen er blankslitt etter 2 år, og eit par alfa walk king der innmaten går i filler og læret er røket på fleire plasser, men sålen er nesten som ny etter 2 år. Begge para er brukt i omtrent like mangen km/døgn, begge stort sett i vått og ikkje så skovenleg vestlandsnatur både sommer og vinter.
 12. Lettpakking🤔 frå skulestad/kråni til krånipa. 17kg sekk med 28 kvadrat telt, lenestol og litt diverse. Stod og beundra utsikta når vinden pluttseleg tok tak i teltet og sendte heile mannskiten til himmels, sjølv om det var knytt fast til lenestolen og eg oppe i den. Tok pinadø ein time og tre kvartet før jævelskapet landa nede i myra.
 13. Eg er stort sett fornøyd med mine sea to summit quagmire event. Litt knotete å få på, og har ein tendens til å "vrenge" seg litt nedarst, men tåler mykje juling og vert ikkje så klam på meg sjølv i vestlandsvær. Men ser ut som at dei muligens har forandra litt på dei sidan eg kjøpte mine.
 14. Jar sjølv brukt ei heimalaga (imprignert) kappe av eit tova ullpled ved trakking på stølen og det fungerer ganske så bra. Vert dog ganske tung etter ein dag ute i typisk vestlandsvær. Å sove ute med ullpledd har eg gjort i marinen, og det freista ikkje til gjentaking.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.