Gå til innhold
  • Bli medlem

hjertesmil

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om hjertesmil

  1. Mottaker er stor tilhenger av brukte gaver, og det er jeg også. Mange jager det nyeste utstyret, så det er bare vinn-vinn at andre er tilfreds med det som blir avlagt. Har funnet en aktuell 64st, en 60cxs og en 60cx til omtrent samme pris. 64 er kanskje den nyeste og dermed mest for pengene.
  2. Ja, den virker veldig god. Jeg har et problem med USB-ladingen, bare. Og at den også er ganske dyr brukt. Det er litt dobbelt: min far er lenge ute, uten dekning og uten lademuligheter. USB-lading kan derfor være en ulempe. Samtidig har han vært utfor minst ett tilfelle i livet hvor det kunne gjort stor forskjell om noen i området hadde hatt satelittkommunikasjon tilgjengelig. Så disse behovene stanger litt mot hverandre med denne modellen. Men den ser strålende ut.
  3. Tusen takk for denne, veldig nyttig! Siden jeg ser etter brukte produkter, er det topp å utvide søket litt også etter andre modeller. Og takk for intel angående oppdateringer. Synes det er veldig irriterende når eldre produkter blir ubrukelige på grunn av oppdateringer, så dette er godt å høre. Skjermen du har virker veldig funksjonell, takk for demo! Veldig nyttig.
  4. Tusen takk for info! Ja, jeg tror ikke han trenger det - men jeg tror han ville hatt glede av det. Han har lånt en gammel gps av meg en gang og koste seg med å følge med på kartet på skjermen. Men forstår hvorfor man egentlig ikke trenger, ja. Takk for svar! Det er veldig i min fars ånd at ting er 20+++ åg og like god
  5. hei! vi skal kjøpe en håndholdt gps til vår turglade far. så mye vet vi: han trenger ikke det mest fancy utstyret, men han setter pris på gode produkter. han skal bruke gpsen til å navigere i fjellet, han liker å gå toppturer og av og til lengre skiturer over fjellet. han har tidligere brukt kart og kompass, men er god på teknologi. jeg tror han ville foretrukket trykk-knapper pga bruk på vinterstid, og jeg tror han ville foretrukket at man kunne bytte batterier slik at man kan være lenge borte (ikke alltid mulighet til å lade). vi har sett på garmin gpsmap 60-seriene, men har problemer med å finne ut av det. er det slik at jo høyere tall jo nyere? hva betyr de ulike bokstavkodene, cx, csx, st, i osv? far er miljøbevisst og ønsker gjerne brukte gaver. på finn ligger det noen csx og cx ute til rundt tusenlappen. 64 st finner jeg fra 2200-3500. 66i til 3000. er det slik at de gamle modellene "går ut av bruk" - at de snart ikke kan oppdateres osv? bør man kjøpe en av de nyere for at den kan brukes lenger? litt usikker på hvordan nedlastning av kart osv. virker. om noen har noen tips - om man bør kjøpe en ny, om eldre modeller er bra nok - om det er noen modeller man må styre unna - så tas de med glede imot!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.