Gå til innhold
 • Bli medlem

Widowmaker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  57
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Widowmaker

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Interests
  Kajakk og friluftslliv

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har vært svært fornøyd med min Isjørn Bjørnøya, så lenge jeg har benyttet pulk. Stor og varm pose, men vil si at den blir for stor uten pulk. Men meget robust, og du kan få den custom sydd.
 2. I sommersesongen kan du kjøre helt inn til Leirvassbu.
 3. Jeg kjøpte meg Hilleberg Allak, og kunne ikke vært mere fornøyd. Ja, det koster litt, men kvaliteten på hele oppsettet var av en annen verden. Og et godt telt, har du i svæææært mange år hvis du tar vare på det. Du kan se litt bilder, og brukererfaring av det i bloggen min. Det hender sportsnett har dagstilbud på Hilleberg telt, så det kan jo lønne seg å følge med der. Evt kjøpe i USA som jeg gjorde, og spare masssse!
 4. +1 på Esee kniver, meget god egg og ergonomi. Har en Esee 4, som tillegg til min Cold Steel San Mai Trailmaster. DET er kniven sin det (men muligens litt større en hva du så for deg). [Hidden Content]
 5. Vedrørende bruk av omnifuel og fuelflaske, så legger jeg ved en link til en hvordan du lager en plate å ha alt på. Før jeg fant denne siden, syntes jeg primus og flaske slang litt her og der, skummelt ved fyring i teltet. Nå, med den geniale plata, ligger alt fjellstøtt på ett sted. Meget fin løsning. [Hidden Content]
 6. På Ikea selger de noen store pakksekker i robust plast, med glidelås. Disse passer perfekt til sovepose oppbevaring. Tåler røff behandling, og koster lite. Resten av turutstyret oppbevarer jeg i store plastkasser fra Biltema, som jeg stabler oppå hverandre. Sorterer primus, lykter, kniver, annet småutstyr i en. Telt i en, hengekøyer og liggeunderlag i en. Lett å holde system, og perfekt til stabling.
 7. Leirbål idyll Mitt oktoberbidrag. Tatt ved Langevann i Hurun marka. Kamera var et Canon G11, satt på stativ. Manuell eksponering f/4.5 , 10 sek.
 8. Ei god buesag er et must. Under hundrelappen på clasohlson. Gir nye dimensjoner på leirbålet! Sageggen beskytter du ved å sette på ei borrelås remse i hele bladets lengde.. Så er det bare å finne ei dø furu, og få igang et skikkelig bål. Let the good times roll.......
 9. Jeg kjører et bamse extreme ligge underlag i bunn, så en Exped synmath 9. Soveposen jeg bruker er en Isbjørn Bjørnøya. Med det oppsettet der, blakker du deg ikke, og du er klar for netter ned mot 20 blå under åpen himmel, uten problem. Posen er litt stor, den sys på bestilling, så du får den stor og fin. Ikke noe problem hvis du tenker på pulk etterhvert. Jeg gikk også over til pulk, noe som medfører mer luxus på turene, og dertil mere kos. Av brennere, så gå for en multifuel, og bruk renset bensin. Gass er ubrukelig på vinterstid etter min mening. Lykke til!
 10. Hva slags expander var dette, og hvor får jeg tak i en slik?
 11. Takk for det Hjortefot! Det er en Nigel Dennis Explorer HV (high volum), kjøpt hos [Hidden Content] Pris ca 25K. Butikken anbefales på det varmeste! En kundeservice du skal leite lenger etter.
 12. La inn en liten brukererfaring av Hilleberg Allak 2 manns telt, og Western Mountaineering Alpinelite sovepose på bloggen: [Hidden Content]
 13. Jeg vil anbefale posene fra norske Isbjørn. De sys på bestilling, så da får du den sydd etter dine mål. Jeg selv bruker en som heter Bjørnøya, og den funket fint under åpen himmel i minus 13, kun iført ullboxer! Fikk sydd den litt ekstra vid i skulderpartiet, noe som gjør at man ikke får helt klaus. Men minuset er at posen forblir ganske stor selv når du pakker den ned. Men jeg er pulkbasert på vinterstid, så for meg spiller det ingen rolle. Anbefales! www.isbjorn.no
 14. Gråøya har en del fine plasser. Her har du kveldssola på vestsiden av øya, til den går ned. Østsiden har et par fine plasser også, og da våkner du til morgensol. I manko på fine teltplasser ute i fjorden, gikk jeg til innkjøp av hengekøye. Og vips, så er alt du trenger, et par trær! Anbefales på det sterkeste! God tur!
 15. Kjempefin turrapport, som helt klart satte Norefjell på kartet over steder jeg skal på skitur til! Bra å se at Exped teltet fungerer. Har samme, men i 3 persons størrelse. Har kun brukt det på padleturer hittil, men det ser jo ut til å fungere som snus på fjellet og!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.