Gå til innhold
  • Bli medlem

Fredag

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

681 profilvisninger
  1. Takk for mange gode tips og forslag! Er fortsatt ikke helt sikker på hva jeg skal gå for, men har i alle fall fått mange gode råd på veien! De jeg vurderer er: - Hilleberg Nallo 2 - Synes det er litt for dyrt for hva lommeboken kan takle akkurat nå - Hilleberg Soulo - Virker fortsatt dyrt, og synes Nallo virker som mer for pengene (er ikke så mye dyrere) - Hilleberg Akto - Lett! Kan overleve prisen Ulempe er at det virker litt lite, men greit nok for en person? - Bergans Compact Winter 2 - Grei pris. Men vet ikke hvordan Bergans er som teltprodusent. Har god erfaring med sekkene deres. - Helsport Storsylen X-treme 2+ - Litt dyrt? - Helsport Stortinden 2 - Virker også litt dyrt. Vurderer mest et av Hilleberg-teltene. Tror det har litt med det inntrykket jeg har av merkevaren. Dessuten er det deres telt jeg har best erfaring med, og de virker som de tåler en støyt. Bergans sitt frister fordi det er relativt rimelig, men kanskje det går utover kvaliteten? Helsport har åpnet fabrikkutsalg like ved der jeg bor, så har tenkt å ta en tur innom for å se om de har noen gode tilbud på telt. De dyreste teltene deres virker veldig gode ut i fra det jeg har lest, men har ikke noen erfaringer med de, annet enn det besteforeldrene mine har (litt utdatert kan man vel si). Om teltene er så store, har egentlig ikke så mye å si. Jeg går oftest turer alene, men det er greit å ha litt ekstra plass uansett tenker jeg. Fortelt er ikke så viktig, men det er jo alltids greit å ha litt plass til å lage mat og oppbevare sekken. Når det kommer til kuppel- eller tunneltelt, har jeg egentlig ikke noen spesielle preferanser. Tunneltelt er det jeg har prøvd før, og det fungerte fint. Men jeg er åpen for alt Tenkte å ta meg en tur rundt i diverse butikker å se hva som finnes, og få sett noen av teltene oppslått. Min lokale G-sport har nemlig veldig dårlig utvalg på teltfroten (kun billige campingtelt). Har også sett litt på Finn, og følger med om det kommer noe nytt der. Igjen, takk for alle råd og tips!
  2. Så vidt jeg klarer å se, kommer Nallo seg på 5000,- med rabatten. Ser ut til at Fjellsport.no opererer med priser uten mva på noen produkter?
  3. Hei og hopp! Dette er da mitt første innlegg på forumet. Har sniket og snoket, og lest litt før, men tenkte nå å komme ut av skyggen Er en relativt nyfrelst turentusiast, og har prøvd så godt jeg kan å opparbeide meg litt erfaring. Jeg er nå på utkikk etter telt, da jeg gjerne vil ha litt mer frihet enn det DNT sine hytter gir meg (selv om det er utrolig digg å sove på hytte! ). Har ikke så mye erfaring når det kommer til overnatting i telt. Det har stort sett gått i hytte for min del tidligere. Hadde en tur i vinter over Hardangervidda, hvor det ble overnatting i telt en natt pga værforhold. Var spennende å prøve det for første gang, og lærte en god del av det (feks, gassprimus i -20 fungerer ikke så veldig bra. Liggeunderlag er også en fordel å huske å pakke...). Det jeg er på utkikk etter, er et telt for 1-2 personer. Jeg går ofte på tur alene, da det er godt å bare ha meg selv å tenke på, samt at jeg får fred og ro til å tenke og slappe av. Teltet bør fungere godt hele året, og gjerne også tåle litt. Går mest turer på fjellet, men også litt i skog og lavland. Det bør heller ikke være så alt for tungt, men kan strekke meg relativt langt her. Har sett litt på noen Hilleberg telt, men det blir nok i dyreste laget føler jeg. Har ikke tenkt å bruke mer enn 4000 på telt, men hvis det er noen anbefalinger som strekker seg litt over, kan det vurderes Håper noen med litt erfaring kan komme med noen anbefalinger når jeg skal ut å kjøpe telt for første gang!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.