Gå til innhold
 • Bli medlem

rosenvinge

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jeg kom over en nettbutikk fra Spania og som vanlig blir jeg skeptisk med en gang. De har også et norskt telefonummer på nettsiden siden sin som ikke gir noen treff på 1881.no osv. Det er ikke mye erfaringer rundt butikken når jeg gjør et søk med Google heller. [Hidden Content] De har noen priser som er veldig bra og noen som er mer normale. Hva tror dere?
 2. Hvis det er pris du går etter sjekk ut denne [Hidden Content]
 3. Jeg heller også mot Ortovox spaden da skaftet på denne kan trekkes ut. Spurte også jenteungen på 5 om hvilken vi skulle ha med oss på tur og hun mente Ortovox`n, men jeg tror det var fordi fargen er rød 1 stk. Voile i retur Takker for kjappe svar.
 4. Til jul ønsket jeg meg en snøspade og snøspader fikk jeg. Nå sitter jeg med to stk og er usikker på hvem av de jeg skal beholde. Den ene er en Voile XLM [Hidden Content] Den andre er en Ortovox Beast [Hidden Content] Fordelen er med Voile XLM er at den er lett ca. 450 gr. men skaftet er kort. Fordelen med Ortovox er at skaftet kan trekkes ut, men den veier mer ca 700 gr. Bruken min blir nok mest å ha med på korte vinterturer med telt og har ikke helt kommet i gang med toppturer. Noen gode råd før jeg beholder begger to...
 5. Ta en telefon til Roar Pelsindustri, jeg er helt sikker på at de har svaret du søker Roar Pels Kampebråten 10, Postboks 157 SANDVIKA 1300 67 54 87 02 67 54 09 20
 6. Jeg leser på den svenske siden utsidan.se at posene fra roberts får masse skryt, har vært innom sidene og sett, men håpløst at prisene ikke står. Jeg fant også en annen side [Hidden Content] Hvis du skal ha en rimelig sovepose så se på [Hidden Content] der har de en pose som heter Defence 6 med comfort temp til -25 Jeg kjøpte denne posen fra et firma i Ski www.equipnor.no for kr. 1067 Jeg kjøpte den mye for å teste den siden prisen var så lav. Har brukt den på noen høstturer uten de laveste temperaturene og er hittil fornøyd.
 7. Takker for svar, det blir ikke de lengste turene innover, men tenkte å gå opp litt ved dagen før så vi har ved og spor. Jeg kom også over disse hos sportsnett [Hidden Content] Mvh. anders
 8. Jeg er på jakt etter truger til 5 år gamle datter. Er det noen som har noen anbefalinger eller erfaringer å dele? Bruken blir teltturer innover i Lillomarka osv.
 9. Støtter opp om heldress, med ulltøy. De tykke settene fra nøstebarn kan anbefales.
 10. Jeg henger meg på, strålende telt, noe tungt, men bærer heller litt ekstra for god plass. Vi er som regel tre i teltet på tur og vi har god plass. Jeg kan ikke komme på noe negativt om teltet. Et sikkert kjøp.
 11. Var dette bjørnøya i 150 cm? Jeg snakket med de på isbjørn ang Jan Mayen på 160 cm og de skulle ha ca Kr 1700.
 12. Jeg så ikke på ME posen, men den blir nok noe tynn. Konstanterte at Tyin posen har et alt for stort pakk volum.
 13. Jeg tittet innom siden hans, vet du noe om hvor de ligger prismessig?
 14. Jeg var innom Oslo sportslager i dag og det er ikke lett å finne vinter poser til barn, det finnes nesten ikke. Som flere på Oslo sportslager sa så er nok beste løsningen og kjøpe en voksenpose for så og strupe den inn. Så litt på en Nanok pose i dun til kr. 2300 da denne hadde et akseptabelt pakkvolum. Hvis det er noen som har flere gode råd, så mottas de med takk.
 15. Jeg har en bukse fra Norrøna, Svalbard heavy duty og er meget fornøyd med denne. Den er er litt tykk og passer godt om høsten. Hadde den på en to dagers tur i regnvær og den tørket rimelig fort.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.