Gå til innhold
  • Bli medlem

Mathern

Passivt medlem
  • Innlegg

    194
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Profile Information

  • Gender
    Female

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Bruksformålet er omtrent slik du beskrev dens egenskaper Ikke den med snikskytter da... Teltegenskapene er nok ikke store, men for å skaffe seg ly raskt, dens lille signatur o.l er akkurat det jeg er ute etter. Vanlig telt har jeg heldigvis
  2. Hei! Har tittet på dette teltet en stund. Det er dog noen punkter ved det som gjør meg litt usikker, blant annet vekt, lite omtale o.l. Er det noen her med synspunkter på dette teltet, eventuelt som har erfaring med det? Teltets bruksområde er relativt snevert, men passer meg relativt godt. Finnes det lignende telt fra andre produsenter? Takker for svar!
  3. Sammenligner du Led Lenser H7.2 med for eks Zebralight/Armytek/Magicshine/Fenix betaler man ca samme pris som H7.2, men man får et MYE bedre produkt med de tre første jeg nevnte. Led Lenser liker jeg ikke i det hele tatt. Sammenligner du H7.2 med de billige Ebay-lyktene nevnt litt tidligere i tråden til rundt 100 kr hadde jeg kjøpt Led Lenseren med en gang Fenix har noen kule hodelykter av samme type som Led Lenser, men Fenix har langt bedre kvalitet. Sjekk ut Fenix HP15 for eksempel. (Zebralight har hodelykter på 1000 lumen som ikke har ekstern batteripakke, og disse lyktene har nesten like god lysetid som Led Lenseren, Fenixen osv)
  4. IKEA batteriene er produsert av Varta, så ikke rart de kommer såpass høyt (av Alkaliske batterier) Men ingenting slår Energizer lithium bruker nesten bare disse, svært gode batterier.
  5. Magicshine lager veldig gode lykter! Jeg er en Zebralight fanatiker. Vanvittig bra hodelykter, finner sannsynligvis ikke bedre små hodelykter enn de, bortsett fra Armytek, som er på lik linje med Zebra.
  6. Hei! har du fått lykta? Liker du den? Ser ut som en flott lykt, vanvittig lysstyrke da. Zebralight er virkelig best, ingenting i nærheten
  7. H600 er fortsatt favoritt ja Har så vidt jeg vet ikke kommet noe spesielt nytt på hodelyktmarkedet på strl med H600 Men Zebralight har jo ganske nylig kommet med noen nye lykter på AA batterier med 120 grader flomlys, ganske spennende. 1 AA batteri og 240 lumen Lyser ikke langt i det hele tatt, da.
  8. Jeg bumper opp denne! Det er ingen tvil om at dette er den mest spennende tråden på Fjellforum! Håper også at eaa kommer tilbake og kan forklare enda mer om hans andre versjoner av hendelsene på Risbergsætra! Hadde også vært sykt fett med flere historier! Jeg har ingen, fordi jeg (u)heldigvis aldri har vært i en slik skremmende situasjon!
  9. Apetor er Fjellforums egen kjendis i verdensklasse!
  10. Igjen, jeg er EKSTREMT fornøyd med lykta! helt rått Tja, dette batteriet er virkelig å anbefale: http://www.lighthound.com/AW-18650-Protected-3100-mAh-Rechargeable-Lithium-Battery-_p_3954.html Dette er litt billigere, og så og si like bra: http://www.lightjunction.com/EagleTac-18650-3100mAh.html Og dette er svært populært: https://illuminationsupply.com/redilast-protected-3100mah-18650-p-90.html Ville holdt en knapp på det første batteriet, laget av AW, kjente batterier. Husk at alle disse batteriene egentlig er laget av Panasonic, men de forskjellige merkene har laget egne mekanismer i tilfelle kortslutning, overlading osv, alt i alt er jo batteriene så og si like gode. Husk å skaffe deg en god lader også!
  11. Den der så smart ut! Lurer på om den virkelig fungerer godt, fin liten sak å ha. Ser at prisen på den er litt stiv.
  12. Fantastisk lykt. Sinnsykt mye lys, spesielt på boost. Veldig mye lys på MAX også (420 lumen) mer enn nok til alle oppdrag. Fantastiske brenntider, lyser veldig lenge! Fin blanding mellom bredt lys og langlys. Veldig jevn lysstråle, god. Kvalitetsfølelsen er helt topp! Sitter godt på hodet. Har brukt den litt til langrenn, og den fungerer ganske bra her også, selvom det kanskje finnes bedre alternativer til langrenn. Igjen, er imponert over brenntidene. Min favoritthodelykt, definitivt! og jeg har maange hodelykter. Sinnsykt fornøyd En ting er ihvertfall sikkert, så mye lys får du ikke i andre lykter i samme størrelse, og du må opp i hodelykter på størrelser med Magicshine for å få lik styrke.
  13. Jeg gikk for Isbjorn Jan Mayen. Følte at Denali på en måte ikke helt appelerte til meg, og ble litt betatt av Jan Mayen. Håper denne vil passe meg godt! Noe flere her som kan støtte kjøpet mitt av Jan Mayen? God sovepose?
  14. Har nå ringt rundt til blant annet Portland og Anton sport angående Mountain Hardwear Lamina, men ingen hadde de på lager og de var ikke mulige å skaffe før høsten. Dessuten var de dyrere enn jeg først hadde antatt, rundt 3500 kr. Så lamina er helt ute, hva burde jeg da velge? Ajungilak Denali? Isbjorn Jan Mayen med eller uten glidelås? Noe annet?
  15. Godt å høre, tror det blir en slik. Ser ikke ut som om det er noen forhandlere i Norge.... vil helst kjøpe herfra.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.