Gå til innhold
 • Bli medlem

runens

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om runens

 • Bursdag 26. april 1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Trondheim

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. runens

  runens

 2. Hei, har ikke all info, men forteller det jeg vet. Var innom TUVA og snakket med bestyreren for et par uker siden. Han stenger etter skarverennshelga(nå). Haugastøl-Krækkja: ring haugastøl for info. Det var kvistet for en uke siden. Anbefaler å ringe bestyrer(ene), de sitter inne med mye info. Kan uansett bekrefte at det er mengder med snø i fjellet. Her på Geilo snødde det i tillegg 10cm frem til kl 12. Legger ved et bilde tatt fra skituren ned fra Tuva mot Ustaoset. Det er like mye snø i dag. God tur!
 3. Igår: Skarverennsløypa dagenderpåmotsattvei
 4. Leirvassbu-Sørtoppen Stetinden t/r
 5. Igår: Nerskogen - Jøldalshytta t/r med Fatbike. Ukas andre nydelige sykkeltur i fjellet! Best sykkelføre mellom 650-900moh.
 6. Med Fatbike fra Haugastøl til Finse langs deler av Rallarvegen, siden snøskutere kjører egen stikkaløype.
 7. Hei, jeg parkerte på skysstasjonen i 2 dager, september 2015 uten problem. Rune
 8. Vil gjerne gå på Snota til helga, men vil ha noen å gå med. Noen der ute? Som nevnt i artikkelen her kunne jeg tenkt å gå fra Gråsjøen lørdagsmorran, kjører fra Trh. Har tidligere lagt ut en tråd om tur til Storskarven kommende helg, men ingen intr, så jeg prøver meg her:) det skal være brukbar værmelding siden dette er ukjent område for meg!
 9. Jeg har to erfaringer å bidra med på denne tråden. I 2008 syklet vi tre sammen på en 5-dagers tur, all bagasje ble puttet i en solid to-seters barnehenger fra -92 som jeg festet på min terrengsykkel. Dette fungerte perfekt for oss, ettersom alt lå i ett og samme bagasjerom, der de forskjellige ting hadde faste plasser. Stabiliteten på denne løsnigen var ikke av det beste slaget, det fikk jeg merke da jeg slapp styret i 40km/t i utforbakke og fikk wobbling, hentet inn igjen styret, men det kunne gått galt...Fraktet tre sykler og sykkelhenger med fly på retur uten nevneverdige problemer.
 10. runens

  Kystriksveien

  Hei, noen som har erfaring med overnatting på Gjælentunet sør for Bodø? Vi sykler nordover i Juni og planlegger steder å sove utenom teltinga. Ellers, kan noen anbefale fine fjellturer man kan ta når man sykler RV17. Vår tur vil bestå av sykling hovedsaklig, men vil plukke ut 2-3 fjelltopper å bestige underveis. Vår rute blir NSB til Mosjøen, deretter RV 78-RV17 videre nordover via Bodø, Lofoten og Vesterålen helt opp til Andenes, så om noen kan komme med tips til overnattingssteder på hele strekningen, er det gull verdt!
 11. Mye gode tips her, jeg dro det beste ut av alle og gikk til anskaffelse av en Hard Rocx Cross Machine C3 SL Disc. Tror dette kan bli en fin sykkelopplevelse i Juni. Da gjenstår bare å montere bagasjebrett og sykkelhenger og legge i vei. Takk til alle som kom med gode tips!!
 12. Hei, Dama og jeg skal på sykkelferie nord for polarsirkelen, og skal dermed investere i ny sykkel, til HENNE! Sykkelen skal ellers primært brukes til jobbsykling, men Juni d.å. skal vi altså på tre-ukers sykkelferie som innebærer ca 70mil rumpegnikking. Planlegger å montere bagasjebrett og kjøpe tilhørende sykkelvesker. Hva vi skal ha oppi må vi også finne ut av etterhvert, men nå er det valg av sykkel som er kritisk.. Om noen der ute som komme med tips hadde vi blitt veldig glad:)
 13. Ja, vi har bil tilgjengelig, på kartet ser det ut til at stornappstind har en fin stigning! Dette er en topp jeg tror vi skal prøve oss på Hestræva ser ut som en noe snillere topp, har du erfaring med denne?
 14. Hei Noen som har fine turer å anbefale med fjellski på fotan med utgangspunkt i Nusfjord?
 15. Hei! Er det noen som har gått opp fra bandet mellom Raudtinden og Møysalen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.