Gå til innhold
 • Bli medlem

HansMarius

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for råd og tilbakemeldinger. Ser ut for at man bare må finne seg i å leve med de møkkadyra...
 2. Hei! Jeg lurer på om det er noen som har vært i Femundsmarka nå nylig og kan si noe om omfanget av mygg i år?
 3. Nei, jeg har nok blingsa litt med tallene:-) Skulle stått 3-4 tusen. Sist jeg sjekket kostet den 2900,- og det er fortsatt dyrt for en nybegynner kløv.
 4. Jeg er enig i analogien til Krokann, men det er jo ikke sånn at en som skal begynne å gå tur i fjellet klinker til med en Bora 95 eller ReconPack som førstesekk. Disse to kløvene som jeg nevner i min første post er gode kløver, og spesielt RuffWear sin har meget god bærekomfort. Det er ikke tvil om at Seleverkstedet lager holdbare og teknisk sett meget gode kløver, men jeg mener at de alternativene jeg nevner i min første post ikke står veldig mye tilbake i forhold til bærekomfort. Du skriver heller ikke noe om bruksområdet i posten din, men om du skal ha en begynnerkløv for trening og t
 5. Hva anser du som billig da? Jeg har hatt meget gode erfaringer med RuffWear Palisades kløven. Denne kløven har "vantette" avtagbare vesker og en meget god trekksele. Ulempen er at den har litt for lite volum, og jeg kjøpte meg i stedet en Kennel kløv. Ikke like god på tekniske løsninger men mye større volum. Begge disse kløvene selges til rundt 1100 kr hos din lokale XXL butikk.
 6. hehe... bra oversatt på den siden der. Bare sludder og gammeldags pølsevev det der.
 7. Takk for tips larka og aleks. Begge filmene er på vei! [EDIT]
 8. Men som du sier så er det snakk om Li-ion batterier da, som er mindre utsatt for ytelsestap i lave temperaturer.
 9. Slike har jeg ikke sett før! Meget interessante! Takk for link!
 10. Et hett tips til deg kan være å gå inn på www.fallskjermjeger.no og sjekke ut treningsprogrammet til fallskjermjeger, eventuelt spesialjeger. Dette er treningsprogram med fin progresjon, tilrettelagt folk som skal tilbakelegge lange strekninger i ulend terreng med mye vekt på ryggen.
 11. Har også sekk uten sidelommer, men har kjøpt sidelommer tilhørende min Arcteryx Bora sekk separat. TIPS: De aller fleste sekker har kompresjonsreimer på siden av sekken, og alle MOLLE lommer vil stort sett være mulig å feste på disse reimene såfremt de ikke er bredere enn 1 tomme. Se HER for et utvalg lommer hos ArmyGear. Ellers så har jeg sett flere produsenter selger sidelommer til sine sekker, de festes stort sett på kompresjonsreimene og vil dermed passe andre typer sekker. Når det gjelder pakking varierer det fra sesongene men i all hovedsak gjør jeg som følgende: Bunnlomme
 12. Hvilken Gore membran er det på den dressen?
 13. Se heller på Theta AR. Lang jakke med gode lommer for votter osv...
 14. Dette med snøsag lurer jeg også på så fint om det kan utdypes litt:-)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.