Gå til innhold
  • Bli medlem

vebbih

Aktiv medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Om vebbih

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Nylige profilbesøk

1 013 profilvisninger
  1. For 31 dager siden sto jeg på grensa mellom Norge og Sverige ved Riksrøys 126. Nå er jeg kommet over halvveis, både i antall dager og antall kilometer. Turen gjennom Hedmark, Rondane og Dovre har vært en utrolig flott reise. Nå gjennstår deler av Tafjordfjella og Sunnmørsalpene. På heggenes.net kan du lese og se bilder fra turen så langt. Jeg prøver å få lagt ut innlegg hver dag så lenge det er dekning, følg med Les mer på Heggenes.net, Heggenes.net/blogg
  2. vebbih

    Blefjell

    Nordstulvatnet ligger på Søndre Ble, så det er ikke den veien som går opp der. Den veien som jeg skrev om tidligere var veien inn til parkeringsplassen på Kyrkjevatn, Kyrkjevatn ligger på Nordre Ble, et godt stykke fra Nordstulvatnet.
  3. vebbih

    Blefjell

    Det går vei helt fram til parkeringsplassen. Kjør opp Storebleveien, derfra er det forbi en bom, følg veien og ta til venstre mot Kyrkjevatn i det store krysset(det er skiltet), da kommer du til en parkeringsplass.
  4. vebbih

    Blefjell

    Sist jeg var der (mot slutten av juleferien) var det ikke kjørt opp løype fra Kyrkjevatn til Eriksbu. Skulle egentlig gå denne selv, men løypene gikk ikke videre over fjellet. Det gikk scooterspor inn til Krokstul, men ingen spor over fjellet mot Eriksbu. Men dette kan jo ha blitt kjørt opp nå. Det var omtrent en meter med ganske pakka snø og skare forrige helg. Nå har det jo vært ok kaldt siste uka så det har nok holdt seg slik OBS: Jeg mener å huske at Eriksbu er under ombygning, så hvordan det er med overnatting der vet jeg ikke.
  5. Rettet opp nå! Ser at Helsport fra 2012 sesongen har gått over til å kun bruke EN 13537 Takk til deg som rettet opp.
  6. Dette står for komforttemperaturen for kvinner og menn. T-Lim= komforttemperatur for menn T-Comfort=komforttemperatur for kvinner. Siden menn og kvinner ikke takler kulde på lik måte er vanligvis T-Lim (menn) satt til en lavere grad. f.eks T-Lim -20 mens T-Comfort er satt til -14. Om disse stemmer er derimot en annen ting. De forskjellige produsentene kan ha forskjellige metoder å måle på. EN 13537 er vel kanskje den mest brukte skalaen/metoden.
  7. Har en Ajungilak Altitude 5-season. Kjøpte den på sommerparten og har ikke noe særlig erfaringer med den enda, men har en far som har hatt den samme posen i et år nå og som er helt himmelsk fornøyd. Var ikke noe problem å sove i den i bare bokseren på hardangervidda i -25 C. Første inntrykket virker også utrolig bra, deilig innerstoff og et ytterstoff som holder fuktigheten ute. Dette erfarte vi på den ene av turene over vidda. Vi var nødt til å hjelpe en stakkars fyr som hadde telt som ikke holdt seg oppe i vinden. Ble mye fuktighet med 3 stk i et telt. Jeg (som sov med Isbjørn Bjørnøya, hakket under Jan Mayen) merket at min pose hadde blitt ganske så fuktig i stoffet, noe som gjorde posen mye tyngre. Faren min og han andre personen som faktisk også hadde Altitude 5-season hadde ikke noe problem med fuktighet!. Står jo på siden til Ajungilak at dette er toppmodellen av Ajungilaks dunsoveposer. Det eneste negative er jo den stive prisen. http://www.fjellspor...ason-195-v.html Ville i hvertfall sett på den
  8. Slenger meg på her da denne vurderes sterkt som ny varm dunjakke. Har funnet veldig få tråder eller generelle brukererfaringer om denne jakka. Ingen som har brukt den før ?
  9. "Gullgravertilbud" på fjellsport.no http://www.fjellspor...avertilbud.html
  10. Vi har hatt hytte på Nordre Blefjell i 5 år nå og blir fortsatt overrasket over hvor flott område det er! Veldig fint turområde. Så flott at det er flere som syntes det Det er veldig fint vinterstid også!
  11. Hei ,jeg lurer på om dere har noen tips til hva man kan ha med seg som "hurtigmat (bare tilsett vann)" på tur. Bruker selv Real turmat, men man kan gå litt lei i lengden . Hadde vært morsomt å få høre om dere bruker/kan noen andre varianter som er like enkle og raske å bruke.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.