Gå til innhold

Terje Melbye

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Terje Melbye

 • Rang
  Køllstavassverk

Nylige profilbesøk

78 profilvisninger
 1. Terje Melbye

  Røverkjøp og gode tilbud

  Therm-A-Rest Neoair All Season Sv Large til 1199,- må være en god pris? https://www.fjellsport.no/kampanjer/sovepose-og-liggeunderlag/therm-a-rest-neoair-all-season-sv-large.html#tab-button-reviews
 2. Terje Melbye

  Exped DownMat HL Winter - glatt overflate ?

  Bestilte 9M-versjonen for et par dager siden. Kan komme med tilbakemelding når jeg har testet den.
 3. Terje Melbye

  tips til Liggeunderlag

  Lengden er ikke noe problem for meg, men bredden derimot. Kjedelig å ligge som tinnsoldat fordi man ikke har noe valg. Så ikke at det var LW. My bad!
 4. Terje Melbye

  tips til Liggeunderlag

  Sikler på dette selv, men blir ikke 52 cm skulderbredde litt smalt?
 5. Terje Melbye

  Hva har du kjøpt nå!

  Ble visst en liten handletur i dag. Fiskars X7-øks, Stanley Adventure lommelerke, 2x fortom til fluefiske, samt en Black Diamond Revolt Nickle-hodelykt. Da er man klar for høstturer!
 6. Terje Melbye

  Beste rimelig og kompakt øks?

  DC3: https://bikeshop.no/tursykling/verktøy/fällkniven-dc3-whetstone-bryne-diamond-ceramic-dc3-p0000142282 eller DC4?: https://www.outnorth.no/fallkniven/dc4-diamond-ceramic-whetstone?gclid=Cj0KCQjw45_bBRD_ARIsAJ6wUXQP_S9XL_fh-2FIcMbAFvZrHyblGkHcpUwl7jM5la-1r1MRKHyVB_gaAvQlEALw_wcB
 7. Terje Melbye

  Beste rimelig og kompakt øks?

  Kan dette brukes til øks også? Ønsker alt i ett. Jeg har noe slipeutstyr og bryne fra før, men ønsker noe som kan brukes til flere ulike redskaper. Takk for tips ang. øks, men har bestemt meg for Fiskars X7. Fin pris på vikingøksa, men har lest litt ymse om den. X7 virker mer slitesterk og enklere og ha med å gjøre
 8. Terje Melbye

  Beste rimelig og kompakt øks?

  Tips til rimelig slipesten som kan brukes til alt i fra å sette eggen på en barberkniv, til vanlig sliping av øks og friluftskniver?
 9. Terje Melbye

  Gramjeger Powerbank/Nødlader

  Gikk for en slik en: https://www.multicom.no/deltaco-power-bank-20000mah-3xusb/cat-p/c/p9097595 God kapasitet og rimelig. Kanskje litt stor og tung, men deilig å ha litt ekstra kapasitet å gå på.
 10. Terje Melbye

  Beste rimelig og kompakt øks?

  Takk for bilder. Ser ut som det blir en X7. Vet ikke om jeg gidder å vente til tilbud.
 11. Terje Melbye

  Beste rimelig og kompakt øks?

  Så du mener at x7 er verdt den ekstra vekten over X5?
 12. Terje Melbye

  Beste rimelig og kompakt øks?

  Trenger en rimelig øks som ikke veier for mye. Hvilken vil være best for fisketurer over et par dager, og kanskje en 4-5 dagers vandretur i fjellet? Står mellom disse: - Øyo Sportsøks 299,- /500 g: https://www.xxl.no/oyo-oyo-sportsoks-0-5kg/p/9002645_1_size_1 - Fiskars X7 339,- /640 g: https://www.fiskars.no/produkter/hage/okser/fritidsoks-xs-x7-1015618 Er Fiskars-øksa bedre, slik at den er verdt 140 g ekstra vekt? Evnt. andre forslag innenfor samme prisområde?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.