Gå til innhold
 • Bli medlem

Livar

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Frikart er jo basert på oppdatering fra brukerene. Da jeg ferdes mye i ganske folketomme områder er det ingen detaljer i kartet, hverken stier, veier, hytter el.l. Men i mye brukte turområder er det nok mye bedre
 2. Bruker ikke slikt på vinteren nei, har en Nova til sånt. Dette blir et supplement til resten av året for å få et kjapt varmt måltid.
 3. 50% fyllingsgrad er vel å safe ganske mye, tror nok den kan strekkes litt ja. Ser den nye Sol er oppgitt til 0,8 liter, skal kanskje ikke kokes mer en 0,4 liter i den da?
 4. Hei! Er på jakt etter en liten, kompakt rask brenner for leteaksjoner o.l. Skal kun brukes til oppvarming av vann til drikke og drytech o.l. Noen brukererfaringer? Ser Sol titan er ufattelig lett i alle fall
 5. Hadde en på lørdag best før 2008, ingen problem.
 6. Livar

  Gps

  Tenker også på å kjøpe meg min første GPS, lurer litt på denne 62s. Er skeptisk til touchskjerm pga riper og holdbarhet, og ser jo her et stort problem som jeg ikke har tenkt på, nemlig hansker/votter. Noen andre bra alternativer/synspunkter?
 7. Lånte Recon Pack av en kamerat i sommer, og å bære den kontra min 70 liter Haglöfs var ikke sammenlignbart selv med samme oppakning. Syns denne hadde et fantastisk bæresystem, noe som jeg syns er det viktigste av alt. Så vurderer jeg tekniske løsninger, og vekt til slutt. Og ja, jeg er en sånn som bruker Trangia stormkjøkken med Nova eller propanbrenner da jeg syns det er stødig, sikkert og praktisk. Veier vel minst det dobbelte av lettvekterne.
 8. Gi denne vegen noen få år, så gror det fint til på sidene. Der eg går oftast er det mykje veger pga kraftverk, og dette er bilvegar sperra med bom. Bruker mange gonger desse vegane for å koma fort inn på heia, mange nye turområde blir tilgjengelige for ein helgetur. Møter av og til på ein bil, men det plagar ikkje meg. Dessutan begynner det å bli så tett skog i låglandet at det er nødvendig med vegar for å koma inn på fjellet. Vi lever i ei verden i utvikling, ogsyns at kraftverk og grunneigarar skal ha desse mulighetene. DNT derimot...
 9. Araldit er bra til formålet. Bruk den blå med 24 timer herdetid, den røde som heter Rapid er ikke brukende til noe som helst. Fyll hullet pluss litt til slik at det kan sige litt. Vent en dag og to. Puss ned jevnt med skia, bor nytt hull, skru fast.
 10. Går som regel over for utsikten sin del. Er vel ofte derfor vi er ute... Joda, der kan være fin natur i dalene også. Gikk på Hardangervidda i sommer, og da vi etter 3-4 dager la turen innom en topp var det rett og slett herlig!
 11. Noen som har erfaring med dette? Vi har kjøpt noen halvferdige prosjekt som vi har begynt å bygge videre på. Slippmiddel til å bruke i formene for støping av diverse, hva brukes? Hvor får man tak i? Ror å pedaler. Noen som har laget noe og har funnet en enkel og grei patent? Jobber med litt prototyper her for tiden... Luker til vanntette skott. Hvor kjøper man dette? Billigst mulig selvsagt:) Overflatebehandling. Gelcoat/ topcoat? Kun Topcoat? Andre som har bygget samme type har brukt billakk, men er litt skeptisk til dette. Alle tips mottas med takk. Mvh.
 12. Dette hørtes veldig interessant ut! Reiser på uksetur på fredag og har ikke boka! Tar gjerne en kopi. Og setter boka på ønskelista
 13. Burde kanskje formulert meg bedre, søker ikke råd om hva jeg skal ha med meg, men skal skrive en oppgave om kokeutstyr...
 14. Jepp, det burde vel dekke oppgaven ganske godt.
 15. Skal på kurs snart, og har fått kokeutstyr som personlig oppgave. Skal ta et søk her og andre plasser, men har ikke tid nå, har akkurat fått oppgaven. Har du noen erfaringer du vil dele? Positive og negative. Hva syns DU er bra/ dårlig på dagstur/ helgetur/ ukestur evt. lengre enn dette også? Vinter/ vår/ sommer/ høst? Har mange sysnspunkter selv også, men ønsker også andres synspunkter. Det som passer en person bra, passer ikke nødvendigvis en annen... Fyr løs!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.