Gå til innhold
 • Bli medlem

thum

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. thum

  Klatresekk ?

  Jeg har gode erfaringer med norrøna falketind. 35 l. Da har man plass til litt klær, mat, drikke,klatreutstyr osv. Dersom du skal ha mindre sekk kan det bli trangt om plassen dersom du skal ha lange dager i fjellveggen.
 2. Hei Jeg har planer om å krysse hardangervidda neste år, sommerstid. Jeg har et telt som jeg kjøpte på xxl, helsport nordmarka 3 camp, er dette tilstrekkelig? Eller er jeg avhengig av et telt med stormmatter? Er litt usikker på hvor hardt været kan bli. Har et spm til, vil et 2 mannstelt bli for lite for to mann vinterstid ? Er tross alt litt vektforskjell på 2 og 3 manns. Takker for svar.
 3. Hei! "kiwi camp dry beeswax waterproofer", er den beregnet for gore tex? Jeg skal bruke den til mine fjellstøvler. I tillegg skal jeg bruke kiwi shoe polsih, dette vil ikke tette porene ? Takker for svar
 4. Takk for info gutta! Delte meninger vil det alltid være..
 5. Eller bør jeg rett å slett gå til innkjøp av en multifuel brenner? (glemte å legge til dette istad..)
 6. Heisann På ukesturer, mtp vekt, vil det lønne seg å ta med seg et stormkjøkken og par liter rødsprit eller en primus med to flasker gass på 700 ml og en kjele? Selv vil jeg jo tro at primusen vil lønne seg? Forresten noen som vet hvor lenge en gassboks på ca 700 ml brenner, antall timer? TL.
 7. Heisann Tenkte jeg skulle begynne å ha med risengrynsgrøt på tur. Men jeg kommer til å bruke tørrmelk og ikke vanlig melk. Hvordan gjør man det da? Må man blande tørrmelkpulveret i vann og koke opp?
 8. Ja ok. Får man kjøpt den smørninga i vanlige sportsbutikker?
 9. Hei Jeg vurderer å gå til innkjøp av jaktstøvelen Viking, Hunter GTX. Noen som vet hva jeg burde bruke som impregnering av disse støvlene? Er det noe slags minkolje jeg bør bruke? Takknemlig for serriøse svar.
 10. thum

  Tur rute i femundsmarka

  Ok, det hørtes bra ut. Fin film forresten
 11. thum

  Tur rute i femundsmarka

  Når pleier isen på vanna å gå i marka? Er det fiskeklart i slutten av juni?
 12. thum

  Tur rute i femundsmarka

  Hjertlig for god informasjon. Hvor ligger Kløfthåen i forhold til Roasten, knutis? Hørtes flott ut med fisketips, da tar jeg kontakt i nærmere framtid
 13. thum

  Tur rute i femundsmarka

  Glemte forresten å spørre om det er noen som vet hvor lang tid det tar å ta båten Fæmund II fra Elgå til røaoset?
 14. thum

  Tur rute i femundsmarka

  Takker igjen for alle svar! Et spm. til deg Robinson, hvordan var det med ørret og røye i vanna på den turen dere hadde?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.