Gå til innhold
 • Bli medlem

Gofoten

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hele veien fra Lindesnes til ca Trondheim er det masse DNT hytter hvor dere kan kjøpe god mat Ryggsekk går også ann å bruke, den veier ca 20 kg basis, og så 1 kg mat pr dag. Da har dere luxus utgaven med snacks, sjokolade og whisky... God tur!!!
 2. Støtter de som anbefaler 1L Thermos light utgaven. Holder veldig bra på varmen og trykknappen virker også i kulda. Skulle den mot formodning fryse så er det bare å skru opp korken.. Korken kan enkelt deles i to for rengjøring osv.
 3. Som andre har nevnt, Arcteryx Bora 95 er en knallsekk! Godt hoftebelte og ingen reimer som må etterstrammes osv. Kan anbefales på det varmeste!
 4. Kan absolutt anbefale denne modellen. Den klør ikke og puster godt. Åpningen for munnen klippes opp etter behov. Synes det er deilig med en modell som dekker hele hodet, da holder den seg på plass og sklir ikke ned slik mange halvmasker gjør. Eneste minuset er at man må ta av seg det man har på hodet for å få den på plass(borrelås bak), men det kan jeg leve med Original Clavagator med neoprene i ansiktet, fleese i halsen og over hode kr 249.- Fleesen gjør at denne "puster". [Hidden Content]
 5. Mye er nevnt, men det jeg liker er: Houdini, Power stretch knevarmere, gode å ha når det er kaldt. To truser, for å varme familiejuvelene. Gator neopren ansiktsmaske. Helt nødvendig/deilig i motvind. PizBuin Sun Lipstick med faktor 20. Tørre lepper er noe herk. Real turmat posen er også tisseflaske. Kakao og Thermokopp med lokk. En veldig dyr og deilig dunpose er bare helt konge! Da er det nesten ikke nødvendig å fyre med primusen. Legge en ullvott mellom støveltuppen og Yeti gamasjene(limes fast hvis de sklir opp forran). Det varmer godt på tærne og fukt/kondens fryser ytt
 6. Synes denne tråden har påpekt et mulig designproblem. Det er derfor utrolig kjekt å se at at daglig leder Pål Olimb har fulgt med og informerer om at det faktisk har blitt gjort litt endringer på denne modellen i år! Det skal han ha all mulig ære og honnør for! Det viser jo også at et forum faktisk kan være med på å forbedre et produkt - det må da være supert for alle parter? Jeg har veldig mange timer forran PC'en, kjøper bare sko som jeg mener passer(håper jo at de fleste gjør det samme Jeg har også labbet og gått med denne modellen sammenhengende i 14 dager før jeg måtte kaste
 7. Hehe er enig at man skal kjøpe sko som passer, jeg trodde også at jeg gjorde det.. Men det er kanskje spesielt fokus på denne ene modellen, og det ser ut til at de som har fått problemer er de som har brukt støvlene sammenhengende over flere dager. Ikke de som har tatt en weekend tur. Selv mener jeg at solide lærstøvler som du må bruke 5 pakker Compeed på hver sesong før de "passer" bør kastes, ikke få stempelet gode støvler! (PS blir også øm i ræva av sykkelsetet om våren, men hadde jeg fått sånne gnagsår av sykkelsetet hadde jeg nok vurdert en annen modell
 8. 1). Tensoplast er lurt. 2). Alfa Skarvet størrelse 48 kommer aldri på mine ben igjen! Dårlig støtte rundt ankel og hælkappa gnagde på akillesfeste/hælen! 3). Salomon xadv6 er fantastiske støvler! Det er plaststøvler men de har bedre støtte, er myke i kulde, blir fort varme i kulde, må ikke gås inn og det er som å ha på seg deilige tøfler 4). Kommer til å bli lenge til jeg prøver lærstøvler som må smøres og gåes inn igjen!
 9. Real turmat(altså vanlig middag utgave) til frokost og lunsj. Melkerull anbefales da den er mye lettere å dele og tygge i kulda. Frosne brødskiver er kjipt..
 10. Heisann, det er ikke det helt store spennet i disse skia. Har brukt 200cm med ryggsekk(85+25kg) og da er skiene flate uansett Går du i nysnøen så vil du elske bredden, i løype går det greit/sånn passe. De svingte bra. Skal du gå fort/lenge i løype vil jeg nok velge andre ski. Er det mest toppturer kan kanskje lette Randonè ski være tingen?
 11. Heisann, hvis du fortsatt er pratesjuk så gikk jeg turen i vinter. Bor mellom Oslo og Asker
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.