Gå til innhold
 • Bli medlem

Villmarksjenta

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  46
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

Villmarksjenta vant dagen sist 14. november 2012

Villmarksjenta hadde mest likt innhold!

Om Villmarksjenta

 • Bursdag 09. okt. 1995

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Hadeland

Nylige profilbesøk

1 071 profilvisninger
 1. Villmarksjenta

  Villmarksjenta

 2. Hei! Takk for så hyggelig tilbakemelding Det stemmer at det gikk et program i fjor som handlet om meg på tur, det gikk på TV2. Det har ikke blitt bestemt noe nytt program. Jeg filmet nesten alt selv på Norge på tvers, bortsett fra at familien hjalp meg med å filme litt da de var med i noen dager. Synes det er veldig gøy å filme på tur
 3. Jeg gikk Norge på tvers mellom Rogen (Femundsmarka) og vestkapp (Stad) i sommer. Det var en helt fantastisk tur jeg har lært masse av. Det var min første langtur, men definitivt ikke den siste.
 4. Nå skal det sies at jeg lå med mye klær på da, i tillegg til ei varm bikkje ved siden av Jeg gikk også to uker i Jotunheimen med en pose med comfort på + 3 grader i fjor i juli-august. Det gikk veldig bra til tross for varierende vær og temperatur. Jeg skal bruke samme posen på en tur fra Femundsmarka til Stadt nå til sommeren, så jeg kommer til å satse på den da også. Uansett, så kan man ikke se seg helt blind på hva soveposen har oppgitt. Det varierer fra person til person hvor varm/kald man er av seg. Prøv posen en litt kald natt nå i vår og se da om den holder mål eller ikke.
 5. Hei! Du kan nok helt fint bruke soveposen din. Jeg har ligget i en sovepose med omtrent samme comfort temp vinterstid på et liggeundelag nesten uten luft, og det gikk det. Litt kaldt ble det naturligvis, men det gikk greit. Ligger du i telt blir det noen grader varmere enn ute og det er jo som regel plussgrader i juli måned. Hvis det viser seg å bli litt småkaldt, kan man bare ta på seg en tykk fleecegenser eller noen andre klær. Et tips er å sove med lue. Det meste av varmen mister man faktisk fra hodet når man ligger i sovepose, så lue på hodet er et must God tur! Maria
 6. Grandiosa! Pizza en vinner på de korte familieturene, men du tenker sikkert på noe av den lettere typen. Risgrøt, havregrøt og hjemmelaget brød er godt. Ta med ei melblanding hjemmefra. Min oppskrift pleier å se slik ut: 2 ts tørrmelk 1 ts bakepulver 1 ts salt 1 ts sukker ca. 350 gram hvetemel ca. 50 gram sammalt hvete (ingrediensene ovenfor tar du med deg i en pose) Når du skal lage brødet tilsetter du 2-2,5 dl vann, så blir det en fin deig. Denne stekes i steikepanna, husk masse smør og kanskje litt bacon? Oppskriften er for 2 personer. Finnbiff er god middag. Jeg p
 7. Hei folkens! Jeg er ei 16 år gammel jente som skal gå Norge på tvers fra Femundsmarka til Stadt til sommeren. Jeg vurderer å kjøpe meg en nødpeiler, å ha det som en ekstra sikkerhet på turen siden jeg går alene. Har dere noen erfaringer med det og noen å anbefale?
 8. Takk for svar Vardetangen i Austrheim vil jeg si kan være et greit sted å starte/slutte Inn mot svenskegrensa er det ingen stier, noen som vet om det er vanskelig å orientere seg der, er det mye tett skog og myrer?
 9. Hei! Jeg er ei jente på 15 år, som ELSKER å dra på tur. Jeg vil gå Norge på TVERS på det bredeste. Jeg tenkte å starte/slutte ved svenskegrensa ovenfor "Skarsåsfjällens naturreservat", men hvor er det man skal slutte/starte mot kysten for å ha gått på det bredeste? Er det noen som vet om terrenget er svært krevende eller ikke? Hvor lang tid må jeg regne med å bruke? Alle svar mottas med takk
 10. Hei, og takk for alle svar! Er mye å velge mellom gitt, men jeg lurer på hvordan Msr teltet tåler vinden. Det må tåle å brukes på fjellet, i relativt sterk vind! =)
 11. Hei igjen, og takk for god hjelp!! Jeg har nå kjøpt meg disse vindvottene: [Hidden Content] Disse innevottene: [Hidden Content] Og disse fotposene: [Hidden Content] Jeg har prøvd ut vottene og fotpose under en overnatting ute allerede. Vottene ser knallbra ut, og fotposene ifra helsport fungerer utmerket! Igjen, tusen takk for all hjelp!!
 12. Jeg endte opp med denne [Hidden Content] ? _________________ Denne skal nok gjøre nytten inntil jeg kansje skaffer meg en bedre variant etter hvert. Takk for god hjelp!
 13. Hva tror dere er best av denne [Hidden Content] og denne [Hidden Content] eller burde jeg bare gå for denne enkle varianten [Hidden Content] ?
 14. Mange gode tips her, men er det noen som har erfaring med denne [Hidden Content]
 15. Takk for mange svar. Jeg tror jeg må kjøpe meg en ansiktsmaske, er det noen som har noen forslag?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.