Gå til innhold
 • Bli medlem

terje S

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om terje S

 • Bursdag 18. aug. 1987

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Jakt, fiske, padling, friluftsliv
 • Sted
  Kongsberg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har en Pelican case 1300. Den passer bra til mitt eos550. Det er også plass til div andre småting...mobil, gps etc. Den veier litt mer og tar vel litt mer plass, men du slipper å tenke på at utstyret skal bli ødelagt
 2. hehe...nå har jeg vært på kryss og tvers av både skrim, ble, veggli og hardangervidda, så den krasse og spydige tonen din kan du legge igjen i en annen post. Hvis jeg skal ta meg en kveldstur til skrim for å fiske, foretrekker jeg fisk på kroken. og til info..et vann blir ikke fisketomt hvis tre personer drar opp noen fine fisk hver.. dessuten slipper vi det meste ut igen.
 3. hvor på Skrim har du vært?
 4. terje S

  Godt fiske i sør..?

  Jeg og et par kamerater skal ut på den årlige fisketuren og lurer på om noen vet om et vann hvor fisken er sulten? Vi kan godt kjøre noen timer fra østlandet for å komme dit. Vi sover i telt og alle har bein å gå på.. Vi var i Sandhaug-området sist sommer, uten særlig hell. Er litt kjedelig å dra midt oppå Hardangervidda hvis fisken ikke er villig..! PS! hvis du vet om et godt vann, men ikke vil dele med alle...send en mail til meg
 5. Jeg skal ta meg en tur innover mot sandhaug og omegn i romjulen. Lurte dermed på om noen har litt informasjon om hvordan det ligger ann med snø og is på de kanter? Blir det brøytet parkering ved Dyranut Fjellstue?
 6. terje S

  Jaktvåpen?

  Trur jeg ville gått for en hagle første gangen.. det er vel strengt tatt ikke lov å jakte hare med .22
 7. Vi nærmer oss jul, så da er det på tide med en skitur snart! Jeg lurte i den sammenheng på om noen vet om isen er trygg på vann og bekker i området rundt Finse/Rv7/Sandhaug? Hvis det er tilfelle, hvordan er isfiske i dette området?
 8. Jeg har standard utgaven til fjellpulken og er fornøyd med den. Den har blitt brukt over hardangervidda og på en del andre turer med relativt tung pulk. Jeg var litt i tvil om den kom til å gnage på hofter og skuldre (pga de spinkle reimene), med der ble jeg positivt overrasket! Har ikke hatt noen problemer med den, så jeg kan ikke gjøre annet enn å anbefalle den. Nå skal det legges til at jeg ikke har prøvd noen andre seler...men denne funker..
 9. Nå er det på tide at det blir god-vær i sør og regn i nord igjen! Det er bare slik det SKAL være det....og nå er jeg lei av at by'n er delt i to pga en ALT for stor elv
 10. Jeg har planer om å ta en tur til Gaustatoppen i nærmeste framtid. Jeg vil ha litt større utfordning enn normalruta, så jeg skal gå stien fra Rjukan sentrum opp til Melandstjønn, for så å ta av oppover fjellsia ved Aslakstaulvatnet. Er det noen her som har gått denne stien før og har noen å si om den? På turen ned igjen fra toppen har jeg lyst til å gå rett ned ryggen (retning Rjukan) i nokså rett line ned til Melandstjønn. Kanskje ikke så lett å forstå ruten, men hvis noen forstår, er dette mulig for en vanlig person uten noe spesielt utstyr?
 11. Jeg brukte 4 dager. Det kommer veldig ann på vær og føre når det gjelder hvor lang tid man bruker. Motvind er noe HELT annet enn medvind! Is/skare er noe HELT annet enn fonner med løssnø! Så det jeg vil frem til; ikke ha et veldig tight tidsskjema.. Hvis man går fra Finse til Haukeli, så er det vel sånn ca 1 dag lenger.
 12. Jeg tok turen over vidda i april i år. Det var en fantastisk tur, selv om været kunne vært bedre. Turen startet på Ustaoset (mellom Geilo og Finse) og endte i Rjukan. Hvis dere skal ha med telt (og alt ekstra utstyr som da følger med), så vil jeg anbelafe at dere bruker pulk til å frakte mesteparten av bagasjen. Jeg tror jeg ville fått en lite trivlig tur hvis jeg skulle båret alt utsyret på ryggen (nå skal det legges til at jeg gikk alene).
 13. Jeg lurte på om noen har forslag til noen fine toppturer jeg kan ta før juli-måned starter. Jeg er på utkikk etter topper jeg kan bestige uten bruk av ski. Jeg kommer til å ha med øks og stegjern...men vil gjerne gå inn til fotenden av fjellet på bena. Jeg er i første omgang på utkikk etter to til fire dagers turer med telt (mulig litt fiske?) og en topp-dag. Når det gjelder vansklighetsgrad, så kan det gjerne være nokså krevende rent fysisk, men sikring med tau er ikke aktuelt. Normal klyving som defleste mestrer, er bare moro. Jeg bor på østlandet, så det er fjell i sør-norge som er aktu
 14. Jeg vet av egen erfaring at det kan være en stor prosess å velge seg nytt telt. Man vil jo helst ha et stort telt som tar liten plass, som veier lite og tåler mye. Når en kikker litt rundt, så finner man fort ut at det ikke finnes et slikt ¨drømme-telt¨. Da er det to muligheter: enten et helårstelt som står imot de fleste tøffe vinterstormene og hvor volum og vekt er akseptabelt. Eller så må man kjøpe to telt: et stort og tungt vintertelt og ett lite og lett 3-sesongs. Jeg kom tilslutt fram til en konklusjon når det gjalt mitt behov. Jeg ville ha ett telt jeg kunne bruke sommer og vinte
 15. Jeg lurte på hvordan det er å ha med seg pulk på toget jeg (Bergens-banen til Finse)? Er det en spesiell vogn man må benytte og er det nødvendig å bestille biletter på forhånd?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.