Gå til innhold
 • Bli medlem

mathiasHM

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har tenkt meg ut på ca samme tur i påsken. Hvordan er det med åpne buer i Ringebu-området? Har i hovedsak tenkt å ligge i telt, men er greit å ei hytte som alternativ i tilfelle dårlig vær.
 2. Hei Noen som har prøvd denne (link) buksa? Lurer på passform, vanntetthet, andre synspunkter. Skal ha meg skibuske/vinterfjellbukse. Prisen er jo ganske bra i forhold til f.eks. Bergans og Norrøna.
 3. Brilletips: VonZipper Sizzle Jeg er storfornøyd med disse.
 4. Det ble en Stormberg variant. Knakene billig.
 5. Man må desverre betale toll på klær med verdi over 200 kr, men samlet ble det mindre enn i Norge. Her er regnestykket mitt for Theta AR: 374.95 * 5.1 = 1 912.245 (Prisen på jakken i dollar ganget med dollarkursen i sommer). 1 912.245 * 1.25 = 2 390.30 (Prisen i norske kroner + moms). 2 390.30625 * 1.107 = 2 646 (Lagt til toll på 10,7%). Med litt fratkostnader kom jakka mi på 2800. Hvis jeg ikke tar helt feill koster den rundt 4500 her hjemme. Nå skal det sies at jeg var veldig heldig med dollarkursen:P Når jeg regner ut prisen på Alpha SV fra e-omc.com på samme måten
 6. Fikk jakka mi herfra billigere enn på ebay. Rask levering og null problem.
 7. mathiasHM

  Fleecejakke?

  Hei Jag er ute etter en fleecejakke/genser til å bruke som mellomplagg under skalljakka mi i vinter. Ser etter en varm en i prisklasse 200-400 kr. Har Tka 100 Glacier fra North Face i kikkerten, samt Dovrefjell Classic. Har også sett litt på bergans Hitra, men den blir litt dyr. Noen som har synspunkter eller andre forslag?
 8. PS. Hvis man ser på f. eks løver kveler disse også byttet sitt. Selv om de besitter tenner og klør. Ikke spør meg om hvorfor, men det er sikkert en sammenheng.
 9. Grunnen til at giret smeller i rammen, skyldes et lavt kjedestag på merida sine rammer. Men jeg er enig i at sram sine bakgir er mye mer stabile enn shimano. Kanskje problemet er luket bort på årets modeller.
 10. Hei Forskjellen mellom disse syklene er ganske minimale, og de er satt opp for akkurat samme formålet (grei tur og trenings sykkel til hovedsak asfalt,grus og lett terreng). Men, jeg hadde valgt hard rocx'en. Lista over utstyr på de to syklene er forsåvidt ganske like, men vet at bakgiret på billigere meridasykler ofte kan slå opp i ramma med en gang man beveger seg ut i terrenget. Gå for den sykkelen du får til best pris av de to, eller den du liker best =). Lykke til.
 11. Tror det beste alternativet er Hofferbua. Har et ganske bra løypenett, og er relativt snøsikkert. På Haslemoen er det lysløype med kunstsnøproduksjon hvis dette skulle være av interesse.
 12. Hei Bestilte jakke mi her: [Hidden Content] Tok ikke alt for lang tid og prisen kom på godt under 3000 inkl. frakt og moms.
 13. Høres ut som den greieste løsningen.
 14. Lurer litt på det samme. Har tenkt å bestille et par ski på nettet med hammerhead bindinger. Vil det være lurest å få nettbutikken(telemark-pyrenees.com) til å montere skiene, eller gjøre det selv? Er ganske grønn på området.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.