Gå til innhold

solrikioo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om solrikioo

Nylige profilbesøk

401 profilvisninger
 1. solrikioo

  Kjøp av kniv fra utlandet

  Det er bare å bestille. Ikke noe problem.
 2. solrikioo

  Sene som ryker ved kast, hva er galt? (Ferskvann)

  Jeg har opplevd det samme med gammel og/eller tynt snøre og for tung sluk. Det fungerer å kaste "roligere" men jeg vil anbefale deg å gå opp litt i senetykkelse. Når man er ny er det uansett lurt med litt tykkere, da man kanskje setter sluken fast i bunnen oftere osv.
 3. Det er tilbud på Reconpacken på XXL, den koster 4999 til vanlig.
 4. solrikioo

  Alternativ til tunge våte fjellstøvler

  Etter hva jeg har forstått ut ifra å lest om den på bla. milforum er den ikke noen typisk fjellsko. Mer en sko for by-vandring og daglig tjeneste.
 5. Last ned Norgeskart. En oki app med norsk tur-kart, kan velge sjøkart også. Denne har mulighet til å lagre lokalt også, så du kan laste ned området du skal på tur i.
 6. solrikioo

  Oversikt over kartdatabaser på Internett

  http://kart.finn.no
 7. solrikioo

  Snø på Gaustatoppen nå?

  Det ble til at vi heller gikk noen turer her i Drammen. Takk for svar!
 8. solrikioo

  Snø på Gaustatoppen nå?

  Går det ann å gå til fots til Gaustadtoppen nå i pinse helga? Evt. Hvor langt opp kommer man? Etter det jeg kan se her http://senorge.no/mappage.aspx er det fortsatt endel snø, men kan jo ha skjedd endel de siste dagene nå. Noen som har noe info?
 9. solrikioo

  Recon pack eller Para Ranger?

  Kan jo oppdatere denne. Jeg endte opp med Para Rangeren. Den er utrolig god å bære når den er full og tung. Synes også det er veldig deilig at alt man skal ha med får plass inni sekken. Men som alle vet, jo større plass jo mere har man med seg. Så nå er jeg på jakt etter en dagstur sekk som har plass til Jerven Hunter-duken, en genser og litt mat. Men Para Rangeren er god å ha når man skal på lengre turer eller frakte ting mellom bilen og hytta.
 10. solrikioo

  Import av amerikansk jerky (tørket kjøtt)

  http://www.jetcarrier.com Her kan du opprette din "egen" adresse i USA. Da sender selger pakken til jetcarrier, og de sender den videre til deg.
 11. solrikioo

  Aktiver tapatalk?

  Man får en som regel en melding om at det forumet bruker tapatalk, trykker man ok eller tilsvarende kommer man til den vanlige siden.
 12. solrikioo

  Aktiver tapatalk?

  Ja til tapatalk. Det er ikke veldig vanskelig å installere heller. har lagt det inn på et phpbb forum, og det er rimelig rett fram.
 13. solrikioo

  Det ultimate myggmiddelet

  Jeg bestillte denne i fjor. http://www.ebay.com/...=item35bb6a1d77 98% DEET, men leste mye om deet først så har ikke turt å bruke den. Spraya litt på caps og div. men usikker på hvor mye jeg tør å bruke den. Jeg sprayer i værtfall ikke denne rett på huden. Bare å søke på 100% DEET på ebay så finner man mye rart. EDIT: 100 innlegg!
 14. solrikioo

  Frakt av kayak!!!

  Thule har mange varianter. http://www.thule.com/nb-NO/NO/Products/Watersports
 15. solrikioo

  Spot 2 GPS messenger system har kun 1 års garanti.

  kontoutskrift fra nettbanken kan også fungere som kvittering. Om du har betalt med kort, er det bare å gå tilbake på utførte betalinger og finne summen.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.