Jump to content

solrikioo

Aktiv medlem
 • Posts

  109
 • Joined

 • Last visited

About solrikioo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Drammen

Recent Profile Visitors

886 profile views

solrikioo's Achievements

 1. Det er bare å bestille. Ikke noe problem.
 2. Jeg har opplevd det samme med gammel og/eller tynt snøre og for tung sluk. Det fungerer å kaste "roligere" men jeg vil anbefale deg å gå opp litt i senetykkelse. Når man er ny er det uansett lurt med litt tykkere, da man kanskje setter sluken fast i bunnen oftere osv.
 3. Det er tilbud på Reconpacken på XXL, den koster 4999 til vanlig.
 4. Etter hva jeg har forstått ut ifra å lest om den på bla. milforum er den ikke noen typisk fjellsko. Mer en sko for by-vandring og daglig tjeneste.
 5. Last ned Norgeskart. En oki app med norsk tur-kart, kan velge sjøkart også. Denne har mulighet til å lagre lokalt også, så du kan laste ned området du skal på tur i.
 6. Det ble til at vi heller gikk noen turer her i Drammen. Takk for svar!
 7. Går det ann å gå til fots til Gaustadtoppen nå i pinse helga? Evt. Hvor langt opp kommer man? Etter det jeg kan se her [Hidden Content] er det fortsatt endel snø, men kan jo ha skjedd endel de siste dagene nå. Noen som har noe info?
 8. Kan jo oppdatere denne. Jeg endte opp med Para Rangeren. Den er utrolig god å bære når den er full og tung. Synes også det er veldig deilig at alt man skal ha med får plass inni sekken. Men som alle vet, jo større plass jo mere har man med seg. Så nå er jeg på jakt etter en dagstur sekk som har plass til Jerven Hunter-duken, en genser og litt mat. Men Para Rangeren er god å ha når man skal på lengre turer eller frakte ting mellom bilen og hytta.
 9. [Hidden Content] Her kan du opprette din "egen" adresse i USA. Da sender selger pakken til jetcarrier, og de sender den videre til deg.
 10. Jeg bestillte denne i fjor. [Hidden Content] 98% DEET, men leste mye om deet først så har ikke turt å bruke den. Spraya litt på caps og div. men usikker på hvor mye jeg tør å bruke den. Jeg sprayer i værtfall ikke denne rett på huden. Bare å søke på 100% DEET på ebay så finner man mye rart. EDIT: 100 innlegg!
 11. Thule har mange varianter. [Hidden Content]
 12. kontoutskrift fra nettbanken kan også fungere som kvittering. Om du har betalt med kort, er det bare å gå tilbake på utførte betalinger og finne summen.
 13. Her kan du finne strømleverandør: [Hidden Content]
 14. Jo mer jo bedre sier jeg. Ekte menn har skjegg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy