Gå til innhold
 • Bli medlem

ktmsport

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  15
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ktmsport

 • Bursdag 23. aug. 1991

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

564 profilvisninger
 1. Jeg blir som regel ganske våt av svette uansett hva jeg bruker av tursko. Og ja det er minuset med gummisøvler, det er dårlig støtte. Men har gått turer med tung børe med lave gummistøvler før og greier det fint med tanke på dårlig ankelstøtte. Har ikke tendens til å tråkke over uansett. Det største problemet for meg var derimot den tynne og dårlige sålen. Kunne føle terrenget og hver liten stein under fotsålen. Ja har prøvd lundhags, men er laske plaget med gnagsår ved slike typer lærstøvler. Er gnagsår vanlig på lunhags støvler når dem er nye? Altså må man fprvente gnagsår før dem er
 2. Hei. Er det noen som har vært borti eller vet om noen brukbare gummistøvler som er egnet for å gå i fjellet med? Grove såler er et stort pluss. Det fleste bruker bare fjellsko, men er nyskjerrig på om støvler kan være like greit. Er man ute i lengre perioder/dager er det vanskelig å få fjellsko tørr. Noe som er kjipt
 3. Takk for gode tilbakemeldinger Hva er det som er ambefalt av smøring. Har forstått det slik at mange bruker Nikewaks? Men jeg må vel bruke svart skokrem i tillegg til nikwaks eller ?
 4. Blir fortrinnsvis på sommeren/tidlig høst jeg skal bruke de. Skal en tur til Oslo i vinter og tenkte å dra innom XXL for å prøve de. Om de kjennes bra ut på min fot blir jeg nok å gå for de! Er det noen forskjell på den nye modellen og den "gamle". Det jeg kan se er at den nye er i oxblood/svart og den gamle var i svart/oransj. Ser også ut som det er noen forandringer på helpartiet mellom de 2. Virker ikke lett å få tak i den gamle modellen i kurante størrelser. Den er jo en del billigere enn den nye Oxblood modellen. Men hvor stor praktisk forskjell det er, er jeg usikker på.
 5. ktmsport

  Lundhags syncro

  hei Har spekulert en del i å skaffe meg et par lundhags syncro high til sommeren. Er det noen som har den som kan dele sine erfaringer ? Har et par Lasportiva Elk som jeg har hatt i ca 5 år nå (men er ikke brukt så mye paga lite på fjellturer de siste årene). Men de er nå lekk, selv om skoen er hel og fin. Lei av å gå i våte goretex sko, som ikke tørker på tur. Men en ting skal den ha ros for, og det er at det er en utrolig behagelig sko. Ialfall etter min fot og mening. Har vært nøye med å smøre de både med skokrem og goretex spray.
 6. God bok ja, med mange fine bilder ! Jeg leser omentrent ikke bøker i det hele tatt, men sånner bøker som interesserer meg mye om emnet er supert.
 7. Tror kanskje at alder spiller en like stor rolle.(er knapt 21år selv) Nå vet jeg ikke alderen din, men når jeg sa at jeg skulle på en ukes tur alene, fikk jeg noen reaksjoner på at jeg skulle gå alene. Men så fort jeg nevner at jeg skal på tur med en kompis er saken en helt annen.
 8. Okei. Jeg har hytte helt på sørenden av vatnet Da skal den toppen bestiges i sommer, eventuelt i vinter!
 9. Flotte bilder ! Har selv svært lyst til å gå til kvigtinden, men har aldri vært oppe der før. Selv om jeg har hytte ved nedre fiplingvatn Var på golvertinden i forfjor men den ligger jo heller ikke så langt inn. For å komme til kvigtinden må man jo gå et stykke før man begynner på selve fjellet. Er det mye "klatring" og smale ruter du må forsere ?
 10. ja grunnen til at jeg tok opp emnet er at jeg aldri har eid en sekk med ramme før, (har bare levd i knapt 19 år : P) men har prøvd en ramme sekk til en kamerat, bare så vidt på ryggen og ikke noe langt. Men kjentes kjempe stabil og solid ut da.
 11. Takker for svar : ) . Føler at jeg har blitt klokere. Får bare fintenke på forskjelldige typer osv : )
 12. Bruker vanligvis ikke å gå til hytte til hytte da jeg for det meste ferdes i børgefjellet der det ikke er så mye hytter. Tannbørsten beholder jeg hel, men drar heller ikke med meg hårføner og tv : )
 13. Okei, tenkte å ha en sekk jeg kunne bruke til å være rundt 1 uke i fjellet på. Bærer vanligvis ikke så store og (rare) ting med meg på fjellet. Så rundt en 80 liter må jeg vel sikkert ha.
 14. Hei. Er på utkikk etter en sekk til fjellturer (overnattinger ). Må nok regne med å bære tung ballast til tider men er noe usikker på hva som er det beste valget av sekk med meis/ramme eller vanlig uten ? Takker for svar
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.