Gå til innhold
 • Bli medlem

Barras

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Barras

  Blinkskudd

  Hmm, ser ut som ei bikkje..
 2. Tydeligvis Utsolgt på dagen
 3. [Hidden Content] Må jo være en god pris på Primus Express Stove Kit det her. 279kr
 4. Barras

  nytt kamera

  Hei igjen. Det ble lx5 på meg i høst, og jeg er fornøyd med valget. Størrelsen er helt grei. Og 24 mm er noe helt nytt å vende seg til etter 28 mm, digg! Har også lagt merke til at hjulet vrir seg mye i lomma, litt plagsomt. men men. Hovedgrunnen til at jeg skriver nå er at jeg vil opplyse om at det kom ut en oppgradering til kameraet (lx 5) nå i september. Kanskje alle ikke har fått det med seg. Gjør kameraet enda bedre, men fremdeles ingen timelapse. Litt håløst. God fotovinter alle sammen.
 5. At whisperlite bråker?? Alt er jo relativt. Men har du fyrt med en omifuel? Har til gode å høre en bensinbrenner som er roligere enn whisperliten. Whisperlite universal!!! Gleder meg til neste år!
 6. Barras

  Klatresko

  I den første spesialbutikken jeg gikk til for å se etter sko, prøvde dama å få meg ned i en sko som var 4-5 str mindre enn min vanlige str. Det gikk jo ikke. I 3 str mindre var det helvetes vondt. Etter 4 par sa jeg at jeg måtte komme tilbake for nå kjente jeg ikke føttene mine lenger. Jeg gikk i en annen spesialbutikk, kisen var litt mer laidback. Jeg endte med en sko som er 0.5-1 str mindre en hva jeg vanligvis bruker. Den gjorde litt vondt, men jeg kunne nå ihvertfall få hele foten ned, og tærne sånn nesten ikke klemt istykker. I begynnelsen var det mye smerte, og de må
 7. Hei. Jeg kjøpte meg norrøna svalbard dri3 i fjor. [Hidden Content] Jeg ser på den som en slags trollveggen, men den er lengre. Jeg tror det var en slags prøve-variant, for den er ikke i katalogen deres i år, eller i fjor. Men er solgt mange steder.. Den er ikke perfekt, men hva er? Til bruk med hett er den utrolig bra. Uten hette blir den litt rar. Siden jakken er veldig høy i halsen, blir den "plagsomt" høy uten bruk av hetten. Halsen er såppas trang, så man klarer ikke å dytte hele hodet nedi, og ved å ha haken over, med glidelåsen helt oppe
 8. Har hatt problem med at minstegryta må sentreres på mitt nykjøpte trangia, en måned eller to gammelt. Kan ikke huske dette problemet fra det gamle (20 år:) , men av samme str. Skal titte litt på det i kveld, takk for tips.
 9. Hvilket telt ble det? Selv har jeg nallo 2 gt til meg selv. Har brukt det ca 2-300 ganger det siste halvannet året, og det har taklet liten storm, haglskurer og tre uker regnvær veldig godt. Eneste jeg ville ha ønsket med, er like høye stenger og utsikt bakover, som nammatjen har, men tyngre.. Har også sett mye på allak, men stort fortelt veide mot nallo. Ps. Den testen som det ble vist til tidligere i tråden, om at det var dårlig vanntetthet i hillebergteltene. Det har vært bekreftet her på fjellforum 14253 ganger at det var en "sample" som ble testet, og endringer gjort. Van
 10. Bump Ser på denne om dagen jeg også, fler meninger? Har whispelite nå om dagen, vil jeg ende opp med å kaste denne pronto grunnet støyen?
 11. Gratulerer med nytt telt! Hvilket ble det?
 12. hubba hubba hp, kommer med "ordentlig" innertelt. Lønner seg og søke litt rundt vet du.. [Hidden Content] står litt der. [Hidden Content] Litt netting er det da. Lykke til.
 13. Hei. Jeg vil anbefale sekken min. osprey variant 52. Man kan løsne magebeltet enkelt fra sekken, og det er to sterke løkker på magebeltet. Kunne jo evt fungert med en karabin i hver og en slynge i mellom, evt en ekspresslynge. Sekken har tålt mitt bruk i ett år, selv om matrialet skal være "tynt". Holder for meg. 1600 spenn er ganske ehh, billig, med tanke på arcteryx nær dobbelte pris. God å ha på ryggen, men jeg vil ikke ha mer en 15 kg i den. Helst 12.
 14. trillium stove base er super til brenneren, men jeg vil lage meg en hvor flaska også er fastspent. full kontroll er viktig.
 15. Har osprey variant 52 l. Veldig fornøyd. Men ikke til mer enn 15 kg maks. To dumme ting: Stoppene har lett for å glippe ut av klipsene når man prøver å feste de med stappfull sekk. De to stroppene på sidene er ikke lange nok. Desuten må du ha laget plass inne i sekken hvis du skal kunne bruke lommene på siden til flaska di.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.