Jump to content

Nisso

Passivt medlem
 • Posts

  335
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  ullern, oslo

Nisso's Achievements

 1. Kjøp deg Oakleybriller med styrke, funker som F* (:
 2. Elsker min Pocket Rocket, gir svært mye varme, anbefales !
 3. Sry for sent svar. G-Sport CC-Vest, har faktisk en rimelig fet friluftsavdeling, spesielt med tanke på størrelsen
 4. Velkommen til Fjellforum! Som tidligere nevnt. Alt det du spør om finnes allerde i forumet og i mange ulike tråder, er til og med én som har søkt det opp for deg! Dessverre finnes det ikke noe definitivt svar på mye av det du spør om. Dette gjelder spesielt gass vs flytende brennstoff, hvor argumentene er mange og går begge veier. Ellers: Ja, du kan forvarme med både bensin og rødsprit. Er ikke samme gassen som de selger på bensinstasjoner, er som regel en god blanding av propan, butan og isobutan og fås kjøpt på din lokale sportsbutikk (som det forøvrig er viktig å bruke (; ) Begge er farlige på hver sin måte, litt ann på hvordan du ønsker å ta kvelden. Rask eller sakte? (sry, kunne ikke dy meg) - Igjen, søk deg opp på forumet, så får du svar på det meste!
 5. Plukket opp et par Fjällräven Keb bukser (de blå ) for 199 kroner i dag. Nyåpning av G-Max Slependen i dag, og prismatch funker som gull.
 6. Plusser på for Ringkollen og Krogskogen. Konge forhold! Var oppe og måkte hytten i helgen, nesten 2 meter (!!) snø på den ene siden. Superdigg å kommefra snøfattige Oslo, 50 min i bil og godt over 1 meter snø. (: Skiforholdene er tilsvarende bra, skikkelig drømmeskogstemning med så mye snø at flere trær rett og slett knekker. Bare å komme seg ut og nyte vinteren!
 7. Er ikke alle som ha like god støttemuskelatur og balanse vettu Uansett, bedre føre var og alt det der, kjipt å gå en ukestur med forstuet ankel.. Forresten, hva er folkets erfaringer når de superlette ikke-vanntette skoene blir skikkelig våte? Da typ, det regner kontinuerlig og ikke får tid til å tørke? Blir de like tunge som "vanlige" fjellstøvler, eller er de fremdeles lettere. Har selv aldri hatt noe problem med for mye vekt på føttene, er hvertfall ikke der jeg har valgt vekt fremfor funksjon!
 8. Alt 1.Ta den med til én sportsbutikk med serviceavtale med en (gore-texgodkjent) systue, er ikke såå mange av de i Norge. Alt 2. DIY: Skaff lappesaker for membran (får lapper spesielt til Gore-Tex ol på sporsbutikker/produsenter) Ta frem nål og tråd og sy igjen hullet. Vreng jakken og lim/stryk på lappen inn fra innsiden. Så god som ny!
 9. Har hørt det samme, da ikke om event, men et annet "no-name" membran. Har selv bare hatt gode erfaringer med det, får nesten teste det litt hardere i sommer
 10. Du kan bruke kompresjonspose fyllt med andre ting i også Ventil vs event: lett valg (:
 11. Til soveposen finnes det hvertfall kun et alternativ [Hidden Content]
 12. Er kanskje derfor de har laget denne? [Hidden Content]
 13. Hei Kommer veldig ann på hva du pakker med deg og hvordan du organiserer. Har funnet ut at 13 liter er en fin størrelse for meg. Stor nok til det meste og liten nok til at man kan stable sekken som man vil. Har med en mindre sekk til toalettsaker, first aid, sy/repkit osv. Lengre turer bruker jeg 20lsekker til mat. Dette er til bruk i sekk vel og merke. Går veldig lite med pulk, som regel betyr pulk mer opppakning/lengre turer, som videre betyr større pakksekker. Er da ofte lettere å sortere med mindre sekker inni én stor, enn en haug av små.
 14. Har lenge fremmet mitt elsk for Gregory sine sekker, og tror ikke jeg kommer til å stoppe med det første Gregory Whitney 95 (87-103L, etter hvilken str du velger), en helt konge sekk med et supert bæresystem. Helt på høyde, hvis ikke bedre enn Arcteryx/Osprey sine sekker.
 15. Ull eller fleece velger jeg egentlig bare på grunnlag av aktivitetsnivå, temperatur og tid. Ull holder som kjent varmen godt selv om det er vått, noe fleece ikke gjør. På den andre siden puster fleece (av god kvalitet, les Polartec) mye bedre enn ull IMO, veier lite og har en svært god varmeevne i forhold til vekt. Vet jeg at jeg kommer til å svette, OG at det blir stopp hvor jeg har sjansen til å bli kald - alltid ull. Må nesten bare se an :s
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy