Gå til innhold
 • Bli medlem

StorHans

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  16
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om StorHans

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takker for svar! . Jeg har bestilt begge dunposene. Marmot posen skal være bra med tanke på fuktighet. Men jeg kommer til å sende den tilbake igjen. Jeg går for Mammut nordic down, etter innspill fra foroll. Jeg velger den for å ha litt ekstra komfort, for bare fattige 150g mer enn posen fra Marmot. Og skulle det bli problemer med fukt, er det bare å ta en natt på hytta :).
 2. Hei!. Jeg planlegger tur fra Skien til Eidfjord/omegn. Og jeg skal gå over vidda. Jeg skal starte turen fra Skien i midten av August. Jeg vurderer både dun og fiber. Men ettersom jeg skal sove i telt, og har mulighet til å tørke utstyr på hyttene. Så vurderer jeg sterkt og prøve ut en dunpose for første gang. Jeg håpte med dette innlegget at noen kunne gi meg noen innspill til valget av sovepose. Jeg har sett meg ut 3 alternativer. -Takker for alle svar!!! Enten Helsport Alta. t-limit - 6. 1.6kg. [Hidden Content] Marmot never wi
 3. Saltet er vanligvis godt for kroppen under høyaktivitet. Og Realen har hvertfall ikke for mye salt i maten sin.
 4. Skal 3 uker på vidda i Juli. Jeg kjøpte en ajungilakpose i fjord, som er av kunstfiber. Komfortgrense for menn er +4. Jeg tenkte at om jeg kjøper en lakenpose av silke fra Ajungilak. Så burde posen være tilstrekkelig?. -Skal ha med ullgenser ekstra undertøy/superundertøy. Lue og en "snekkerbukse" fra Helly hansen, denne mener jeg det er mest polyamid i. Den er ihvertfall til å ha på innsiden av gore tex buksa. Eller i soveposen.... Kan ellers si at jeg er gutt og 22 år.
 5. Jeg kommer til å ha med en del ekstra "komfort klær". Som: - Helly hansen "snekkerbukse" for å ha på innsiden av gore tex eller fjellræven g-1000 buksa. - Ulltrøye og "superundertøy x2" -Ullgenser -Lue. Men er det flere enn Fimax som syntes lakenpose i tilleg er fornuftig?. "2 liggeunderlag på turen er ikke tema".
 6. Har et bamseunderlag, men kjøpte akuratt et sånt grønt på den ene siden, og hvitt på den andre. Tenkte det skulle være godt nok for at ikke kulda skulle slå igjennom sommerstid. Tykkelse i mm. er ikke helt sikker på. Men kan tippe rundt 10. Men er ikke de "grønne og hvite stort sett de samme da?"
 7. Sorry, det ble litt sommel med innlegget. Måtte skrive det to ganger, og glemte det :S . Turen er i Juli .
 8. Jeg skal på 3 ukers tur på Hardangevidda. Har ikke vært på Hardangevidda før, og har ikke spesielt med erfaring når det gjelder høyfjellet. Kommer denne posen jeg handlet til fjord til å fungere på turen. "Skal overnatte i telt, og skal ha med ekstra undertøy og ullgenser" ... "Turen er i Juli"
 9. Kommer til det punktet hvor jeg ikke klarer å bestemme meg. Jeg skal på 3 ukers vandring, "Ustaoset - Fyresdal". Og jeg skal reise aleine. Light har større inneplass enn super-light, men teltene har samme vannsøyle (4000 mm). Vekta på superlight er på snaue kiloen, og light utgaven veier rundt 1,6. (så vidt jeg er klar over). Ellers så er light er billigere en superlight. [Hidden Content] [Hidden Content] er det noe jeg burde tenke på i forhold til stabilitet i vind, slitestyrke etc.' Kommer til å ha med en liten kovea gassbrenner, som også ska
 10. Hei, må innrømme at jeg ikke er gjordt meg spesielt når det gjelder dette tema. Men jeg lurer på hvilke steg jeg må, ta for å fyre relativt trygt i teltet. Har nå en Primus easyfuel, men har fått låne en primus multifuel sak, når det har trengs. Kan jeg i det hele tatt fyre i dette teltet?. Om så ossen? [Hidden Content]
 11. Jeg har bare brukt metal polish fra biltema. Det ble kjempebra det!. Men det er jo en annen en annen en som er "helt konge!!!!!" hehe. Men jeg husker ikke hva den heter ... Men nå for litt siden så ble det for omfattende eller for dyp rust til at dette ble en suksess. Men den fra biltema kan absolutt anbefales, "brukte bare fille med guffe på".
 12. StorHans

  Dunparka

  Vet ihvertfall en ting. Den jakka der var helrå Også til en kjempepris
 13. Jeg gikk til innkjøp av en strømeng samekniv i vinter. Dette er av den store typen "husker ikke hvor mange tommer?. Etter jeg var på tur langs Numedalslågen en ukes tid så, var det kommet en del rust på bladet. Bladet har blitt noe errodert tidligere også, men det har vært mulig å reparere. Men etter turen på elva så er det kommet for mye, eller for dyp rust til at jeg får polert bladet blankt igjen. Er det noen som vet hva som kan gjøres for å fikse dette?. Har ellers startet å smøre inn bladet med vaselin etter endt tur.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.