Gå til innhold
 • Bli medlem

Celine

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Positivt å høre at ungdom selv tar initiativ. Joda, enig i at holkeføre ikke er spesielt stimulerende, men mitt poeng er vel mer 'heller ute enn inne'. Fysisk aktivitet er uansett viktig, og ikke minst gøy.
 2. Synes de nye plastinnpakningene er noe drit. Av rent estetiske årsaker. Det hører med til kvikk-lunsj å pakke opp to lag papir.
 3. Mener også at det er ganske individuelt det med hva en legger i begrepet 'slappe av'. Når jeg skal 'slappe av', er jeg helst alene ute i naturen, slik at jeg slipper å høre andres mas og klager på tilværelsen (i tillegg til mine egne ). TV- titting er aldri noe jeg har gjort mye av. Hater alle de idiotiske programmene som noen følger slavisk. Over til fysisk aktivitet: 'alle' trener på treningssentre. Fordi 'alle' andre gjør det. Fordi det er kult.. Jeg har aldri vært på et treningssenter, men tror ikke jeg er i dårlig fysisk form allikevel. Mitt mareritt er å beine på en tredemølle med
 4. Celine

  top ten 2005

  Flotte bilder, coni
 5. Ja, vinteren har kommet, også her i "sør" Gleder meg til fine skiturer og juleferie
 6. Godt sagt, Odin. Man skal så absolutt ha respekt for livet, og ærlig talt synes jeg like synd på dyr som blir barbarisk drept som mennesker.
 7. Nissedal er flott om sommeren og på høsten Deilig å bade i Nisser er det også, og nei, ingen brennmaneter
 8. Celine

  Bilgeit

  Som den trofaste tilhenger jeg er, ville jeg sverget til Landrover. Men det er vel mer et personlig forhold enn tanken på hva som egner seg best..
 9. HAH! Sikkert innmari morsomt Er det slike telt som på bildet de setter opp? De kunne ikke valgt noe som var litt mer avansert?
 10. Gratulerer så mye med dagen, Tom
 11. Ja til dialekter og personlig målføre Men for Guds skyld: SKRIV IKKE SMS-SPRÅK!!!!! Verre misbruk av vårt flotte språk finnes ikke (kanskje bortsett i fra kebab-norsk!)
 12. Takk, kjære Nå har Julia nesten utkonkurrert "andre"!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.