Gå til innhold

Celine

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Celine

  Dagbladet kan ikke norsk

  HAHAHA Har redaksjonen i Dagbladet lite å gjøre for tiden..?
 2. Positivt å høre at ungdom selv tar initiativ. Joda, enig i at holkeføre ikke er spesielt stimulerende, men mitt poeng er vel mer 'heller ute enn inne'. Fysisk aktivitet er uansett viktig, og ikke minst gøy.
 3. Celine

  Kvikk-Lunsj med ny innpakning

  Synes de nye plastinnpakningene er noe drit. Av rent estetiske årsaker. Det hører med til kvikk-lunsj å pakke opp to lag papir.
 4. Mener også at det er ganske individuelt det med hva en legger i begrepet 'slappe av'. Når jeg skal 'slappe av', er jeg helst alene ute i naturen, slik at jeg slipper å høre andres mas og klager på tilværelsen (i tillegg til mine egne ). TV- titting er aldri noe jeg har gjort mye av. Hater alle de idiotiske programmene som noen følger slavisk. Over til fysisk aktivitet: 'alle' trener på treningssentre. Fordi 'alle' andre gjør det. Fordi det er kult.. Jeg har aldri vært på et treningssenter, men tror ikke jeg er i dårlig fysisk form allikevel. Mitt mareritt er å beine på en tredemølle med et viljeløst blikk festet mot en vegg. Kan dette overhode være "artig"? Jeg foretrekker å klyve i steinura og spise fenalår i strålende vær
 5. Var medlem av et musikkrelatert forum. I høst ble det til de grader angrepet av spammere som kalte seg 'gjest'. Det endte med noe så gørrteit og bortkastet som "this forum has been hacked by Turkish hackers"
 6. Celine

  top ten 2005

  Flotte bilder, coni
 7. Celine

  Og så var det kaldt igjen

  Ja, vinteren har kommet, også her i "sør" Gleder meg til fine skiturer og juleferie
 8. Celine

  Er ikke jakt en ganske patetisk greie?

  Godt sagt, Odin. Man skal så absolutt ha respekt for livet, og ærlig talt synes jeg like synd på dyr som blir barbarisk drept som mennesker.
 9. Celine

  Sein høsttur i Nissedal med omegn

  Nissedal er flott om sommeren og på høsten Deilig å bade i Nisser er det også, og nei, ingen brennmaneter
 10. Har noen linken til dette forumet?
 11. Celine

  Bilgeit

  Som den trofaste tilhenger jeg er, ville jeg sverget til Landrover. Men det er vel mer et personlig forhold enn tanken på hva som egner seg best..
 12. Celine

  Jævla søplemoderator

  Joda, men klandrer deg ikke, og bortforklarer heller ikke meg selv. Likte du bedre Øverlandstatet?
 13. Celine

  Konkurranse i å slå opp telt

  HAH! Sikkert innmari morsomt Er det slike telt som på bildet de setter opp? De kunne ikke valgt noe som var litt mer avansert?
 14. Celine

  Jævla søplemoderator

  HAHAHA Diskuterer vi en tråd som kanskje aldri er blitt postet? Hamsun- og Øverlandsitat: Skiftet ikke fordi du påpekte det, Espen, selv om det kanskje kom på et litt søkt tidspunkt. Var i grunn det at du minnet meg på sitatet Liker variasjon, og sitatskiftingen hadde absolutt ingen ting med at du kommenterte det.
 15. Celine

  Jævla søplemoderator

  Spør ikke om en kvinnes alder Kan informere om at jeg er et par år yngre enn deg..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.