Gå til innhold
  • Bli medlem

tedgerdestad

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om tedgerdestad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har en Norrøna Trollspiret sekk som jeg er veldig fornøyd med bortsett fra at den mangler lomme på hoftebeltet (til mobil, kart o.l.) og en sidelomme til drikkeflaske (bør være stor nok til å romme en flaske av type Nalgene). Noen som vet hvor man kan få kjøpt dette i Norge? Ser at Zpacks har noen fine lommer til hoftebeltet, men det koster jo fort en halv ny sekk hvis det kommer litt fortollingsgebyrer o.l. på toppen: https://zpacks.com/products/belt-pouch
  2. Til info kontaktet jeg DHL for å sjekke opp i gebyrer i dag. For momsutlegg på 599-999 NOK er gebyret 292. For momsutlegg på 1000-4999 er gebyret 434. Gebyret kan imidlertid øke dersom man bestiller flere enn to varelinjer. Bestilte to Panyam 600 som da kommer på rett i underkant av 4000 NOK totalt. Blir spennende å ta de i bruk!
  3. Takk for gode innspill! Det virker som Cumulus leverer meget gode soveposer, og at man betaler veldig mye ekstra for å få en marginalt bedre sovepose hos WM. Da blir det Cumulus Panyam på meg!@ketilringer det noe spesielt jeg bør være oppmerksom på ved bestilling og frakt?
  4. Det må i så fall være hvis WM er enda noen hakk bedre. Ser blant annet noen klager på noen småting som at det trekker av glidelåsen til Cumulus, men jeg aner ikke om det er noe bedre hos WM...
  5. Jeg skal kjøpe ny 3-sesongs sovepose, hovedsakelig til bruk i fjellet før snøen legger seg. Jeg har god erfaring med å legge litt ekstra i det ved slike kjøp for å være sikker på at jeg får kvalitet som varer. I utgangspunktet har jeg sett på Western Mountaineering sine soveposer, men etter å ha lest litt her inne ser at jeg mange anbefaler Cumulus. Såvidt jeg kan se har Cumulus mange av de samme egenskapene som WM (blant annet 850 FP), men til en betydelig lavere pris. Er det noen her som har erfaring med begge merkene, og som kan si noe forskjellene mellom de? Er det f.eks. verdt å legge inn noen ekstra tusenlapper for å få WM Badger fremfor en Cumulus Panyam 600? Jeg synes også det er litt vanskelig å sammenligne bredden på soveposene på tvers av merker ettersom de måler dette ulikt. Har dere noen tips for å gjøre dette best mulig?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.