Gå til innhold
 • Bli medlem

utejente

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Gleder meg om mulig enda mer til vinter'n nå, selv om jeg ikke har like serviceinnstilt turpartner med tanke på sokketørk Bra blogg forresten!
 2. Bra besluttsomhet å endre målet og kjøre på natterstid : ) JA til sånne velferdsturer!
 3. Hei! Kyrkja er en kjempefin tur! Som det nevnes over er det noe luftigere enn Gaustatoppen, et klyveparti som kan virke litt "eksponert" i tillegg til at selve toppen er noe mindre enn Gaustatoppen. Jeg var der i fjor sommer, i knallvær (!) og folk gikk så langt de orket/turte/gadd. Det er flott utsikt og verdt turen selv om man skulle bestemme seg for å snu . Ellers har de såvidt jeg vet føringer over Smørstabbreen, kanskje det kunne være noe?
 4. Ser at bildene kom i feil rekkefølge, jeg KAN gjøre noe med det, men jeg VIL ikke.
 5. Alarmen på mobilen gikk klokken 05.00 torsdag 11 august 2011. Da var det bare å åle seg inn i tøyet, stikke hodet ut av teltåpningen og se hva slags vær det var. Etter å ha kjørt fra Drammen på tirsdag og hatt kosetimer i biblioteket på Turtagrø på onsdag i påvente av bedre forhold, var vi nå superklare for å legge ut på eventyr. En rask frokost og et par kopper kaffe senere var det på med sekken og avmarsj klokken 05.47 i strålende sommervær. Vi skulle klatre Søre Dyrhaugstind fra Bandet. You heard me; Søre Dyrhaugstind fra Bandet! Som førstereisjente hva klatring i Hurrungane angår hadde jeg
 6. Hei. Jeg har også en suunto lumi hvor remmen røk i festet ved uret. Kontakten først butikken jeg hadde kjøpt den i for å få ny rem, men de hadde ikke den varianten jeg skulle ha (florette, tror jeg den heter), så jeg kontaktet suunto direkte via suunto.com. Fikk ny rem i posten og beskjed om at den ikke var så glad i kulde........... Ryktene vil for øvrig ha det til at det ikke hjelper å bytte modell, for de andre remmene er også like dårlige
 7. Jeg har tenkt litt på det når jeg har sett 71 grader nord. Enten holder ikke posene mål (og det er lite tvilsomt) eller så får ikke Bergans den beste profileringen av produktene sine i år...... Selv bruker jeg Helsport Raudfjorden kjøpt på kampanje hos XXl til noe sånt som 1200-1300 kroner og er kjempefornøyd med den posen. Men jeg vil tro at Bergans vet hva de gjør når de lager soveposer og du vil nok kunne sove godt i en hvilken som helst vinterpose derfra.
 8. Igjen; er sikkert litt annerledes for jenter som er litt smalere over skuldrene, ihvertfall greit for meg å få samlet remmene litt, og kan ikke si at åndedrettet mitt har lidd noen nød av en liten stropp. Dette kan sikkert være en vanesak, jeg må stort sett alltid bruke brystremmen, og plages ikke av det.
 9. Jeg var i utgangspunktet skeptisk, syns hoftebeltet så noe "skralt" ut, men det bærer og fordeler hele vekten! Kjenner ingen belastning på ryggen, og bruker brystremmen kun for å holde skulderremmene inntil skuldrene. Det er helt klart den beste dagstursekken jeg har hatt Det er også gode justeringsmuligheter på skulderremmene, og de er formet på en måte som gjør at ingenting gnager noe sted (kanskje viktigere for jenter som ofte er litt smalere i toppen).
 10. Jeg har en Bora 35 og er strålende fornøyd, bæresystemet er meget komfortabelt, 12-15 kg forsvinner på ryggen. Du burde prøve sekken i butikken for å finne riktig lengde, da kan de også legge i litt vekt så du får kjent på bæresystemet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.