Gå til innhold

sykkeline

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sykkeline

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. sykkeline

  Gaustatoppen vs Kyrkja

  Takk alle sammen, mitt turfølge er beroliget. Det blir tur til Kyrkja på oss!
 2. sykkeline

  Gaustatoppen vs Kyrkja

  Noen her som har gått både Gaustatoppen og Kyrkja og vet hvor "skummelt" det er? Skal på tur med en som er litt høyderedd. Han har gått til toppen over eggen på Gaustatoppen og synes det var ganske skummelt. Hvor mye skumlere er Kyrkja? Hvis den er på samme nivå som Gaustatoppen går det greit, men hvis den er mye verre for en som er høyderedd tror jeg vi må finne på noe annet. Er det i så fall noen som har tips til en annen fin tur fra Leirvassbu? Vi skal bo der noen dager i juli.
 3. sykkeline

  Snø på Gaustatoppen nå?

  Litt sent nå kanskje, men vi gikk opp på søndag. For det meste snø hele veien opp, men ok å gå i oppgått sti. Litt snø i støvlene som ble gjennomvåte men en fin tur i strålende vær!
 4. sykkeline

  Barnevennlig topptur i Lofotenområdet?

  Kunne hatt lyst til å gå opp på Møysalen, men tror at det kan bli i tøffeste laget for barna ettersom jeg leser. Er det noen som har erfaring med det?
 5. sykkeline

  Barnevennlig topptur i Lofotenområdet?

  Spennende. Jeg får skrive ut og ta med på ferie så får vi se hvor vi havner. Takk for info.
 6. Noen som har forslag til en barnevennlig topptur i Lofotenområdet? Barna er 9 og 10 år gamle. Vi gikk Besseggen i fjor, det gikk greit med mange hyggelige Kvikklunch-pauser underveis. De liker å være på tur.
 7. sykkeline

  Hornet vs Storen vs Stetind

  Romsdalshorn og Stetind i boks. Foreløpig konklusjon: Stetind: tøff anmasj, enkel men eksponert klatring. Romsdalshorn: lett anmasj men lengre og vanskeligere klatring. Jeg tar Store Skagastølstind i august, gleder meg stort for dette er skikkelig gøy!
 8. sykkeline

  Hornet vs Storen vs Stetind

  Takk for info.
 9. sykkeline

  Hornet vs Storen vs Stetind

  Anmasjen er ikke det som bekymrer meg, den fysiske formen er meget god og jeg har ingen problemer med å forsere mange høydemeter og gå i timesvis. Det er selve klatringen jeg er litt redd for. Kjenner litt på det der med høyde og det å måtte stole på at utstyret er i orden og gjør det det skal. Er veldig uerfaren enda så jeg sliter litt med å komme fobi enkelte punkter som de mer erfarne ikke blunker over engang. Hvis du kun ser på klatre-delen, hvordan vil du rangere disse toppene da?
 10. sykkeline

  Hornet vs Storen vs Stetind

  Hvis man skal rangere disse tre etter vanskelighetsgrad, hva ville rekkefølgen bli? Jeg er helt fersk på utendørs klatring men har nå tenkt å ta disse i løpet av sommeren/høsten. Hvilken er lettest/vanskeligst for en nybegynner? Fint hvis noen kan gi en kort beskrivelse av en eller flere av disse turene. Jeg kommer sannsynligvis ikke til å gjøre dette helt på egenhånd men sammen med folk som har peiling.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.