Gå til innhold

Leinad

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Leinad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Leinad

  Ally 18 montering

  La den stå oppslått en stund. Neste gang går det nok mye raskere. Tror alle som har en ally kjenner til det der
 2. Leinad

  Hvilke bæresele er du mest fornøyd med?

  Samme her, sjal (ergobaby sitt tror jeg) og etterhvert brukte vi en del mei tai. Funker bra både foran og bak - og funker til du kan bruke bæremeis. Sjal og mei tai var også genialt hjemme og på små ærend rundt om.
 3. Leinad

  Anbefaling av powerbank?

  Jeg kjøpte denne i år. Godt fornøyd. Hvis du har samsung (jeg har s7) så passer ladekabelen til powerbanken i mobilen også. Genialt å bare bruke 1 kabel. https://www.milrab.no/deltaco-powerbank-20000mah-nodlader/cat-p/c1000275/p9097595
 4. Leinad

  Nybegynnere på tur med baby

  Det er vel melk som gjelder, så den biten er vel grei. Vår fikk morsmelkerstatning, da er det litt mer arbeid - men med et arsenal av flasker og rene termoser greide vi oss fint en helg når han var på samme alder. Vasket og kokte flasker en gang i døgnet. Mitt tips er: kjøp/lån telt, soveposer, liggeunderlag og kokeapparat etter budsjett / ønske. Camp nært bilen, og sats på en overnatting i første omgang. For mini funker vognpose o.l. fint å sove i. Vi hadde med hele vogna første gang for å være helt sikker på å få han til å sove. Bæretøy er kjekt å ha med, vi brukte noe sjalgreier og sånn mei tai. Greit å ha siden han var vant til å sove oppi der også - hvis natta skulle bli dritt... Ellers er det bare å hoppe i det, være innstilt på å samarbeide, og evakuere hjem hvis det skulle være behov. Tur er tur
 5. Ok. Ja, turen var egentlig planlagt til fots i utgangspunktet - vi får se hva det blir til. Kan hende det er andre turer som egner seg bedre med kano og småttis.
 6. Leinad

  Tips til det som er i enden på snøret :)

  https://www.hooked.no/agn-og-kroker/bomberdupp https://www.rosareke.no/fiske-bombarda-dupp-guide/ Ikke mine artikler - men genialt å fiske med!
 7. Leinad

  Tips til 4-manns telt

  Skal ikke lekke i det hele tatt - men det har forekommet. Min erfaring er at Bergans erstatter slike telt. Mitt har aldri vært lekk. Gratulerer med et kjempetelt!
 8. Gode tips. Padla inn til Solrenningen? Trenger lavterskelturer hvor det er mulig å gå med junior i bæremeis inn til målet de gangene han ikke vil sitte i ro i kanoen (han er ekstremt glad i vann, og vil helst hoppe uti...) og da så turen inn til Solrenningen fin ut. Kunne lile gjerne gått selvfølgelig, men vil nå bruke kanoen og.... Har sett på Gåssandvatnet og Raudlivannene. Gått mye inni der, og der er det jo flere fine plasser å campe også. Vet du om det er mulig å padle/line fra Gåssand og helt inn, eller er det umulig?
 9. Spennende tema. Hadde selv en tur (med kano) fra Er-an auto og opp de 4-5 kilometrene som er mulig å padle før man kommer til elva tidligere i mai. Campa øverst i Hauglandsvannet. Var avmerka en camping lengre nede også, men den var farlig nært vannet. Lå en der når vi kom ned etter en regntung natt, og det teltet sto ikke tørt... Den øverste campingen var derimot veldig fin! Driver ellers og utforsker fine muligheter med kano i bergen og omegn om dagen. Storavatnet på Meland og det området var veldig flott - men en del padlere der. Neste ut er Lindås, og senere i sommer Stølsheimen.
 10. Leinad

  Fjellforum-folk på Instagram?

  https://www.instagram.com/danielnilsen1/
 11. Leinad

  Ikke dø mens du padler kano

  Usikker, men har tenkt å finne det ut - av den enkle grunn at det er vakkert å padle (og fiske) rundt i skjærgården her. Jeg har padlet en del i Nordåsvatnet med fiskekajakken min. I den syns jeg det er best å få bølgene rett i baugen, selv om den er mer enn stabil nok til å få de fra siden. Det verste er nok frykten for å ikke bli sett. Det er fort gjort...
 12. Leinad

  Ikke dø mens du padler kano

  Det er sesong igjen - og sikkert (som meg) mange ferske (og erfarne) kanoeiere som har godt av å lese gjennom denne før man setter avgårde.
 13. Leinad

  Kano meg her

  Jeg er nå litt spent på hvordan framgamgen er her jeg da.
 14. Slo opp en 18 foter i Fyllingsdalen idag, og prøvde den en tur på vannet. Den står oppslått på verandaen til onsdag så den kan du både se og føle på så mye du vil. Prøve den kan du og. Har lite erfaring med kano generelt, og bare en time i denne. Men i forhold til 15-16 fots plastkanoer vi har leid tidligere er det et HAV av plass. Vi skal i hovedsak bruke denne til turer med 2 voksne, 1 barn, 1 hund på 22-23 kilo og bagasje - men jeg kommer til å padle mye alene og meg + 1. Konklusjonen min når valget sto mellom 16,5 og 18 var at jeg ikke er noen ekstremfarer, og kommer aldri til å lide hvis den skulle være litt vanskeligere å padle solo enn 16,5. Umulig blir det ikke uansett. Og plassen er god å ha. Og erfaringen så langt viser at solopadling funker kjempefint. Riktignok ikke testet i mye vind, men jeg er bra silker på at jeg har valgt riktig. Ikke skal jeg padle ville stryk med den heller.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.