Gå til innhold
  • Bli medlem

maxkrone

Aktiv medlem
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

13 Neutral

Om maxkrone

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Gøy å lese Rejohn! Vil svært gjerne ta denne turen selv. Dette var god inspirasjon. Takk for at du deler
  2. Takk for gode tips Håkan! Jeg har et Hilleberg Akto telt - det blir med på turen. Passe lett og god kvalitet.
  3. Flott, takk for dette! Må si det ikke frister mindre med denne turen etter de bildene
  4. Hei, jeg har begyngt planlegging av sommerens Hardangervidda tur i juli. I fjor gikk jeg opp Valldalen og inn til Litlos. Det var en flott tur men vil nå utforske andre deler av vidda. Har sett spesifikt på denne ruta: https://ut.no/turforslag/1112155316?_gl=1*18sk5vj*_ga*MTQ0MDgwNzI3Ni4xNjc5NzI1MTk0*_ga_63XYTWFZRL*MTY3OTcyNTE5NC4xLjAuMTY3OTcyNTE5NC4wLjAuMA.. Ønsker å ta med telt, men vil også ha mulighet til å ta inn på hytte ved behov. Er det noen som har gått denne ruta og kan si litt erfaringer, hva som er bra, mindre bra?
  5. Vil anbefale Hilleberg Nammatj 3. Et veldig solid telt som tåler det meste. Veier 3,3 kg.
  6. Veldig fin lesning og mye flott bilder! Fikk ordentlig lyst på tur igjen etter dette
  7. Tusen takk for gode råd og tips! Ser frem til første tur med hund
  8. Takk for tips! Er det noe spesielt utstyr som er nødvendig?
  9. Hei! Jeg har en Toller-valp på 4 måneder og det er snart tid for første overnatting i telt. Da jeg aldri har hatt med hund på telttur før lurer jeg på hva som er å anbefale med hensyn på evt utstyr og andre gode tips for at første overnatting skal gå mest mulig smertefritt?
  10. Hei, jeg er på utkikk etter et familietelt og har landet på at et 3-mannstelt er passende. Har sett meg ut Hilleberg Nallo 3 og er svært usikker på om det er verdt å gå for GT varianten eller ikke. Ser fordelen med større fortelt og å kunne lagre utstyr samt lage mat, men tror kanskje det er tilstrekkelig i standardvarianten også. Teltet vil bli brukt vår, sommer og høst. Er det noen her med nallo eller GT erfaring som vil dele litt tanker?
  11. Hilleberg Anjan. Det har god lufting, bra med plass (ift vekt), er relativt enkelt å sette opp og tilstrekkelig str på fortelt
  12. Jeg har 4! 10, 24, 48 og 65 liter. Bruker alle sammen, og føler ikke behov for å kvitte meg med noen av de . Om dette er normalen er en annen sak...
  13. Takk alle for veldig gode innspill! Jeg har definitivt fått mye å tenke på, og det skulle jo også bare mangle. Det er ikke bare enkelt å finne riktig hund da det er mye som skal klaffe. Uansett er det viktigste at jeg kan tilby hunden et godt liv, og da gjelder det å finne en godt match mellom hundens behov/ønsker og mine/familien, og hva vi kan "tilby". Både engelsk setter og lapsk vallhund ser ut til å være to veldig interessante muligheter.
  14. Takk for gode tilbakemelinger! Det er mye å tenke på når en skal vurdere og velge hund. Jeg har sett litt nærmere på engelsk og irsk setter da jeg tror at dette er raser som kan passe bra, - familievennlige, mye energi og kloke Men det varerierer selvsagt fra hund til hund, og eierns evne til dressering skal en vel heller ikke undervurdere. Noen som kjenner til forskjellene på irsk og engelsk setter (bortsett fra utseende)? Og vil det være et "problem" at jeg ikke vil benytte den til jakt? Føler meg ganske så trygg på at den vil få mer enn nok stimuli på lange og fine turer (eller undervurderer jeg dette?). Fenriken: Jeg ser for meg at hunden skal bære kløv og ligge inne (gjerne i telt med meg ). Ønsker ingen bjeffe/vakt-hund men en som er omgjengelig, - godt lynne (men her snakker vi kanskje vel så mye god dressering igjen?). Elisabeth: Jeg hadde finsk lapphund tidligere, - en fantastisk fin hund Må si jeg kjenner meg godt igjen i beskrivelsen. Er nok lurt å ha en voksen hund sammen med valp ja, - ser den. Takk. Gumitotten: Alaska husky høres spennende ut , men er kanskje litt "voldsomt"? Jeg kjenner ikke hunderasen men ser for meg et skikkelig arbeidsjern.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.