Gå til innhold
 • Bli medlem

8370Roger

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om 8370Roger

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kajakk og kanopadling + turer i skog og fjell
 • Sted
  Leknes i Lofoten
 1. 8370Roger

  8370Roger

 2. Hei Noen som har erfaring med brenselcelle for lading av småelektronikk? Typer og hvor man får kjøpt?
 3. Både Helgelandskysten og Steigen er på ønskelista for kajakkpadling .
 4. Hei, min samboer og jeg har en uke vi skal bruke i området fra Hamarøy i nord til Saltfjellet i sør siste uka i juli. Er det noen som har turtips? Både fjellgåing og kanopadling er på ønskelista. Rago er aktuell - hvor lang tid må betegnes for å gå inn til Ragovatnan? Områder for kanopadling? Tips mottas med takk:-)
 5. Hei Har et problem med kart og gps. Kjøpte kart over nord Sverige som jeg installerte på min Garmin GSX 60. Så var jeg uheldig å miste denne på en kajaktktur jeg var på (da hadde jeg ikke sverigekartet i den) . Kjøpte meg en Garmin Dakota 20 og satte inn kartet før jeg skulle til Sverige på tur, og da virket den selvfølgelig ikke Synes det er surt. Virker i Basecamp. Er det noen måte å låse opp kartet på slik at jeg kan bruke det på min nye GPS? Mvh Roger
 6. Hei, skal gå ruten fra Nikkaloukta til Vakkotavarre i månedsskiftet juli/aug. Er det noen som vet om eller har erfaring for hvordan fisket er langs denne ruta?
 7. Hei Har med stor interesse lest Friluftsliv sin artikkel om problemtatikken med forhøyet CO nivå ved koking, spesielt med kjeler som har varmeveksler. Har en primus omnifuel og en jetboil som jeg bruker om sommeren. Er det noen av dere som vet om testdata for CO nivå på disse?
 8. Har den minste dysa og bruker miljøbensinen til statoil
 9. Hei, har også slitt med at den brenner ujevnt og slukker lett hvis jeg stiller den ned. På full guffe virker den bra. Hva gjorde du for å få det til?
 10. Takk for svar ble litt betenkt mht mye hvitt vann Vi har begge padlet flattvann en god del men har kun et grunnkurs elv fra i vår. Vi skal ta teknikkurset til våren så får vi se. Kanskje vi skal satse på en litt roligere elv - men på turskal vi
 11. Hei, ble det noe av turen? tenker på samme turen sommeren 2012. Er interessert i erfaringer, vanskelighetsgrad på elver etc.
 12. Hei, skal gå fra Abisko til Nikkaloukta i slutten av aug. Bør man ta noen forholdsregler mht. bjørn, og hva er i så fall disse?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.