Gå til innhold
 • Bli medlem

cral

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  48
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. T'en er topokart, på håndholdt. Ville kontaktet selger og hørt hva som følgte med av kart. Har hørt litt forsjellig. Med alt fra topo europa, til at man får velge seg et kart i topo adventure serien.
 2. Tror jeg kan skaffe guide til de harde toppene i nederland og belgia. Bare husk å sette av noen timer.. Flott historie! Kos deg videre.
 3. Om du holder i fiskestangen ved fiske så bør du ha fiskekort. (Det er i alle fall slik reglene praktiseres andre steder) Andersduppen er også grei å ta med til fiske fra land. Her ligger makk og bly beskyttet, man kaster ut, lar agnet falle til bunns, venter litt, helst litt lengre enn man har lyst til, sveiver inn litt (holder å sveive inn en 0,5-1m, lar agnet falle til bunns igjen, venter ... osv. Marken er mer "rolig" når den står kaldt. Og blir det for varmt så blir det bare en smørje med gørr oppi boksen. Kan være lurt å dele innholdet fra 1 markboks over i 2, og legge litt
 4. Kan ikke komme med noen anbefaling basert på egen erfaringer, men mamma (faen, nå høres jeg ut som en drittunge, eller mammadalt) bruker Bergans Helium Lady 55l. Lett sekk, uten mye dilldall (Jeg liker dilldall! men det øker ofte vekten) [Hidden Content] Anyway, mamma er kjempefornøyd. Her er et par tråder om Helium, hvor helium ikke blir skrytt opp i himmelen, men leser du disse kan du kanskje få noen tips? [Hidden Content] [Hidden Content] Det de fleste reagerer på når det gjelder helium er hvor mye vekt den tak
 5. Chris3103: du må bruke den ace (det folk uten æøå må bruke) linken. "å" i domenenavn er ikke lurt. [Hidden Content]
 6. At Den Norske Turistforening serverer øl på betjente hytter synes jeg er herlig. Det å komme inn på en hytte, få byttet til tørre klær og ta seg en kald en, har en høy markedsverdi. og prisene på den kalde, er ikke så gale, favoritt ølet mitt er dyrere på polet :S Mistenker noen av dem som klager på dette til å være medlemmer av www.dnt.no Og er det så gale priser sammenlignet med alternativene egentlig? Visst vi sammenligner 3 hytter (DNT-Oslo, Mermurubu og Kikut) og vandrehjem i oslo (Haraldsheim) Overnatting inne, billigste: DNT (130/190)*, MB 205, KIKUT 750/900** HH: 245/2
 7. Ble servert ideen om å blande fruktsuppe i havregrøten for smakens del. Nå har jeg både havregrøt og fruktsuppe men er litt usikker på blandingsforhold. Noen som har prøvd?
 8. Defy og Active kommer ikke tilå ende opp i kategorien god batteritid. Tror du skal kjempe en del med oppsett for åf å dem til å virke en helg, med litt bruk. Men ellers er Defy en knall telefon Ekstra batteri fra Nokia, så har man strøm i noen dager.
 9. Har dere prøvd med jetcarrier og jetcarrier som post addresse på en paypal konto?
 10. cral

  GPS problem...

  De er (var?) behjelpelig med reservedeler.
 11. cral

  GPS problem...

  Ikke prøv, gjør det. Garmin er stort sett hyggelig og hjelpsome når du tar kontakt.
 12. TrondA: Jeg føler at tallene dine for hvor ineffektivt gass ikke stemmer med min oppfattning. [Hidden Content] Viser f.eks andre tall enn du nevner. Og jetfuel (parafin a1) er jo en renere form enn den parafinen man (normalt) kjøper. [Hidden Content] Så jeg faller tilbake og er enig med idasol, gass om sommeren og renset bensin om vinteren. Ulempen med gass er pris og gass bokser.
 13. Har dessverre ikke testet panel selv enda. Men når jeg skal kjøpe så skal jeg ha noe jeg kan feste utenpå sekken, og som lager egne batterier. Da kan jeg riktig nok mot et tap i effekt, lade de enhetene som trenger det. Og greier du deg med lite bruk, skal det gå med en minibærbar (De har gjerne en 30-40w strømforsyingen, og et godt (stort) panel lader gjerne 12-15W, så 3 timers ladeing = 1 times pcbruk.) test av paneler hos klikk: [Hidden Content]
 14. 9 juni 2006. Godt man har info noen år tilbake På 90 tallet var det relativt store utsett på over 100 fisk flere ganger Siden 2000 er det mindre utsett, 20-50 fisk. Som sagt ikke vært år, men oftere enn annet hver år. Riktig nok har det siden 2000 vært satt ut 2 åringer kontra 1 åringer som vannet fikk tidligere. Tall før 1990 har jeg ikke.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.