Gå til innhold
  • Bli medlem

Maggan

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Maggan

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Er interessert i solcellepanel, noen som kunne anbefalt noe? Trenger helst en litt sterk en som muligens kan lade en mini laptop? Hvis det er mulig?
  2. Hmm... Tenkte litt rundt kjøp av GPS også, noen som kan anbefale en god tur-GPS med mulighet for 3dimensjonale kart?
  3. Takker for gode svar. Jeg har allerede begynt lesingen. Kommer med flere spørsmål i denne tråden hvis det skulle være noe mer jeg lurer på.
  4. Takker for informativt svar. Jeg har planer om å gå for det meste. Kommer ikke til å benytte meg av sykkel. Kano er kanskje noe jeg burde tenke på? Hørt at det er vesentlig vanskeligere å få fisk fra land enn fra kano/kajakk på småvann. Kommer nok ikke til å benytte meg av hyttene som ligger tilgjengelig i marka. Her skal jeg klare alt selv . Er fortsatt litt usikker på når jeg kommer til å legge ut på turen, men regner med mellom august, oktober eller november engang. Vil ikke at det skal bli altfor kaldt heller, men forberedelser tar jo litt tid så er vanskelig å si.
  5. Ok, så situasjonen er følgende; For ikke så lenge siden så inngikk jeg et veddemål med en kompis (idiotisk eller smart?) om at jeg kunne overleve 1mnd i Oslo marka. Jeg får selvfølgelig lov til å ha med meg mat og andre ting som er nødvendig for at jeg skal klare å overleve i 30dager. Det jeg lurer på er hva slags utstyr jeg trenger å ha med? Jeg har spart unna og er rede til å legge ut for de kostnadene som kommer. Jeg har ingen problemer med å investere noen tusen, også mtp. at dette er utstyr jeg kommer til å bruke ved senere turer. Problemet er altså hva jeg nøyaktig trenger å ha med. Nordmarka byr jo på flott natur å mange elver og bekker, så jeg tenker ikke så mye på at væske blir et problem. Mat blir nok verre. Jeg vet at Nordmarka har mange fiskevann og det er vel her jeg selv ser at jeg kan skaffe meg mesteparten av maten. I tillegg medbringer jeg egen mat, i tilegg jeg ikke skulle få fisk eller finne annen mat. Noen som kunne ha listet opp mat man kan finne i marka? Så jeg trenger altså utstyrsliste, telt, sovepose, klær, sekk, sko, fiskestang, alt sammen egentlig. Takk på forhånd.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.