Gå til innhold
 • Bli medlem

sindrefs

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sindrefs

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Sikkert for sent nå, men det stemmer at mat kan forhåndsbestilles på Fagernes skysstasjon. Eller ville jeg ikke bekymret meg særlig for å spise real på bussen
 2. Hei! Jeg leter etter turer under to timer å kjøre fra Bergen. Er veldig åpen for forslag, men ønsker fjell, en overnatting middels vanskelig terreng. Tenker å starte tidlig på lørdag, og komme hjem søndag kveld. Forslag?
 3. Hei, jeg har en Primus Easy Fuel || -brenner. Med den har jeg brukt en Cooleman-gassboks, men nå er den tom, så jeg kjøpte en "Primus Power Gas 4 Season Mix 2207 Propane Isobutane Butane 230g". Når jeg skrur denne på, så er det er parti når den er halvveis påskrudd hvor det lekker gass ut, betyr dette at det er feil type ett-eller-annet? Det skjedde nemlig ikke men Cooleman-boksen..
 4. Da blir løsningen å ringe til Garmin Takk for siden, men ingen forhandlere i Fagernes
 5. Gaffa tip funker ikke så bra (prøvd ut før). GPS'en bruker jeg som sykkelcomputer... Kanskje prøve å kontakte Garmin da.
 6. Det dekselet er for de eldre modellene, og passer derfor ikke til min...
 7. sindrefs

  GPS problem...

  Hei, blir veldig glad hvis noen kan hjelpe meg med mitt lille (store) problem! [Hidden Content]
 8. Hei, lurer på om noen av dere har innspill angående hvor langt jeg (13 år)(26.juni=14år) klarer å gå på Marka24? Vi tenkte å gå opp til Kikkut (Sognsvann-Skjennungstua-Ullevålseter-Fagervann-Tømtehyttene-Mellomkollen-Liggeren-Kikkutstua-Kikkuttoppen--sove på Kikkutstua--Kobberhaughytta-Sognsvann). Mapsource (Kart prog) sier at det bli 3 mil på dag 1 og 14 km på dag 2. Jeg har fått 5'er i 1 km løping, 5'er i biiptesten, 5+ i orientering og har gått en god del turer (fks. Besseggen). Jeg kommer til å bære min egen oppakning. Noen som synes vi burde legge om ruta? Takk for svar
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.