Jump to content

Tom42

+Sponsor
 • Posts

  2,123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  88

Status Updates posted by Tom42

 1. Hei Kjell Iver.

  En artikkel har kommet i inn to ganger.  kan du slette den ene.

  Mvh

  Tom

 2. Hei Kjell Iver.  Så flott, så flink du er. 

  Mvh

  Tom

 3. Hei.  Hvordan går det med flyktninghjelpen.  Det har vært så stille lenge.  Mvh

  Tom

 4. Hallo, hallo.  Ingen Raymond å se på Hardangervidda?  Jeg drar neste gang 1 august.  Tar båten inn til Mårbu.  Går der fra mot Lågaros, og bøyer av mot Viuvatnet og Sletteidvatni 1307.  Returnerer og trekker opp på Vikbekkfjellet - Viketjønn og Holken, før jeg ender igjen på Synken.  Hva med deg?

  Tom

  1. Show previous comments  4 more
  2. rayun

   rayun

   He-he, godt å høre at flere er bekymret for meg:-)

   Angående stiene mot Holken så må jeg innrømme at jeg har brukt den mot "høyre" og aldri egentlig funnet et bra sted å krysse bekken. Ender som regel med våte sko hver gang. Men i fjor når jeg var på vei hjem og ikke fant deg på leirstedet ditt, da fant jeg istedet han som campet i motsatt ende av Holken når du var der. Han fortalte at det var mye bedre å krysse bekken nærmere utoset og så følge stien på den siden nedover. Jeg fulgte hans råd og det viste seg å være en mye greiere løsning. 

   Kan hende vi tar første camp ved Holken, men mest sannsynlig blir camp satt ved Viktjønn 1355. Vist plassen ikke er opptatt da setter vi opp våre 2 røde telt der. 

   Skal holde utkikk etter deg. :-D

    

  3. Tom42

   Tom42

   Vi får holde kontakt.  Men i utgangspunktet drar jeg oppover på lørdag morgen,  Når regner du å være ved Synken?

  4. rayun

   rayun

   Ja, skal vi se. Det tar jo litt tid å kjøre innpå 30 mil, men vist jeg skulle gjette så blir det vel i 10 -11 tiden på lørdags formiddag. Yngstemann bor jo hjemme, men eldstegutten skal vi plukke opp på Lørenskog (nordøst for Oslo). Alt tar tid og skal ikke se helt bort fra at det blir en stans, eller to for en beinstrekk o.l.

   I går skrev jeg at vi mest sannsynlig setter camp ved Viktjønn 1355. Jeg ser nå at andre kart benevner vannet jeg tenker på som 1357. Hva som er rett vet jeg ikke, men det er i alle fall det vannet som ligger vest for det Viktjønn du først møter etter å ha forsert bakken opp fra Holken. Vannet jeg tenker på er delt i 2 av en morenerygg og det er her jeg tenker å sette camp. 

   Angående stivalg som vi var innom igår for å slippe bakkene, der har jeg ikke greid å finne ut noe mer. Har søkt kart på nett, men ingen av de har noen antydninger om sti langs Store Vikbekken og ned mot Mår. Jeg ser imidlertid ut av kartene at Vikbekken blir fuktig/myr fra 1180 moh og videre ned mot Mår. Det kan sikkert sjekkes ut, men tror vi på denne turen går for den dryge turen opp Mårshallene.

 5. Hei Kjell Iver.  Jeg har skrevet en artikkel som er lagret som et doc dokument.  Jeg prøvde å legg det inn, men i tekstfeltet kom bare overskriften. 

  Mens i bildefeltet under kunne jeg se at alt var inne, men som sagt jeg fikk det ikke frem.

   

  Og da spør jeg deg da om du har et trix i ludo, eller-----

   

  Mvh

  Tom42

 6. The show must go on

   

 7. The show must go on

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy