Jump to content

janterje

Aktiv medlem
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by janterje

 1. Bjarne nevner mange bra fjellsluker. Varier fart/dypde så blir det nok bra. Har f.eks fått mye fisk på og la en sølvkroken spesial ligge helt på bunnen og rykke den innover mot land. Eller fisk på stingsilda som lar meg komme lengre ut. Eller fisk når man sveiver så fort man klarer i grunt vann. Hvis det er mulig, så pleier jeg også og gå høyere enn vannet for å se hvor f.eks marebakkene er (hvor det fort blir dypere). Ørreten står ofte i disse bakkene/utenfor. Man kan også se hvor det er større stein/andre potensielle plasser for ørreten. F.eks in/utos kan være interessant. Med tid og stunder får man en ide om hvor ørreten pleier å stå i forskjellige vann. skitt fiske
 2. Det er ørret og røye i f.eks Gjuvatn. Det er fisk i mange av vannene. Utenom midtre brandsvatn kanskje. Har fått fin kilosfisk der oppe. Flott natur også.
 3. janterje

  inne

  From the album: Helsport Rondane Light 3

  Burde kanskje støvsugd først :)
 4. From the album: Helsport Rondane Light 3

  [i]Helsport[/i] Scandium Superpole aka Yunan [i]Air[/i]-[i]Hercules FC[/i]
 5. janterje

  Stengene

  From the album: Helsport Rondane Light 3

  En av de er skeiv. Har ikke prøvd å bøye tilbake og har aldri hatt noe problemer med at den er sånn...
 6. xxl blir sikkert å ha vennefest som normalt i starten av november... de har helsport... men hilleberg er det vel ikke ofte tilbud på... men dette er tre-sesongstelt så det kan jo hende det kommer tilbud på off-sesongen (vinter)
 7. Jeg har fint kunne gå i setesdalsheiene i slutten av mai tidligere, men hørte det fortsatt lå en meter snø på 800 meters høyde for et par uker siden, så tror kanskje man må vente til Juni i år med å gå innover i år hvis det ikke blir veldig varmt framover da. Men det har vel ikke vært så spesielt varmt i høyden enda.
 8. Jeg har dem fortsatt... men har en samler som er interessert i storeauren og har førsterett om jeg velger å bli 'kvitt den'... men den har mye samleverdi for meg også..
 9. Du kan høre med Litlos om de selger på hytta? Det er ikke store omveien. Vi tok en overnatting der og fikk oss noen gode kalde øl Litlos har en facebook side forresten der du sikkert kan spørre. Selger ikke dem så vet sikkert noen andre
 10. Personlig tror jeg ikke dere vil ha noe problemer med å få fisk. Har sett flere bilder med ørret fra vestvidda de siste ukene
 11. Hei, Noen som har noe å tilføye om disse slukene? Moro med litt gamle sluker Tør ikke bruke disse dog i fare for å miste dem! [Hidden Content] Denne er fra Kolseth Sluk og antakeligvis fra 1960-1970 tallet. Krokene er fortsatt skarpe. Tror kanskje denne ikke har vært brukt. [Hidden Content] De to i midten er fra Nøkken og produsert tidlig på 40-tallet. Skarpe kroker. Trolig ikke fisket mye med om de har vært fisket med (de to ytterste har ikke vært fisket med. lå i plast som var i veldig dårlig stand). Jeg er veldig usikker på krokene på venstre og høyresiden. Disse er ikke merket. Jeg tror den til høyre er fra Delphin slukfabrikk og er fra 30-tallet ([Hidden Content]). Noen som vet noen om disse slukene? [Hidden Content] Denne kjenner jeg ikke til! Hadde vært spennende om noen har informasjon om denne! Jeg antar at den er fra 1970 eller tidligere i alle fall. [Hidden Content] For moro skyld. Denne er nok fra 70-tallet tenker jeg. Merk teksten "NORSK ARBEIDE" - var tydeligvis konkurranse utenfra da også.
 12. From the album: Gamle sluker

  Troll sluk - denne er ukjent for meg. noen som kjenner denne?
 13. janterje

  Gamle sluker

  Gamle sluker
 14. From the album: Gamle sluker

  Storauren fra Kolseth Sluk. 50 gram. 60 tallet?
 15. From the album: Gamle sluker

  Tipper denne esken er fra 60-70 tallet. Artig å se de skriver "NORSK ARBEIDE" ..
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy