Gå til innhold
  • Bli medlem

Carl

Aktiv medlem
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Carl

  1. Skulle på ukestur i Skarvheimen og oppdaget da jeg kom til Beitostølen at jeg hadde glemt Skalljakka mi. Fikk kjøpt meg ny jakke på sporten slik at jeg kunne dra videre. Kan nevnes at jeg hadde en strålende tur med sol og opphold hele uken. Jakken lå i sekken under hele turen.
  2. Avispapir krøllet sammen og puttet i skoene. Husk å ta ut sålene slik at du får tørket de også.
  3. Carl

    Tafjordfjella

    Hei Takk skal du ha. Det ser ut til at jeg får legge ukesturen min denne sommer til ett annet område. Noen som har et godt forslag hvor er lite snø.
  4. Carl

    Tafjordfjella

    Jeg har tenkt meg en tur i Tafjordfjella. Ruta blir Billingen - Torsbu - Pyttbua - Veltdalshytta - Reindalsetra - Kaldhussetra - Danskehytta - Grotli. Er det noen som har oversikt over hvor mye snø det er i område. Mvh Carl
  5. What's on your mind?

  6. Har fått gnagsår av alle typer skisko. Jeg har nå Alfa Skarvet og fikk gnagsår etter kun kort tid bruk. Bruker nå et par nylonstrømper rett på foten, og så to par med ullsokker, ett tynt par og ett tykt. Er blitt kvitt gnagsårene etter det.
  7. Jeg har tenkt meg en tur til Storskrymten neste helg. (15-17. juni) Er det noen som har vært i område i det siste og kan si om det er mye snø opp mot toppen? Hadde tenkt å gå fra Skamdalsætrin og nordover. Jeg vil bruke helga på turen og legge meg i telt litt nord for Lesjøen og så gå dagen etter opp på Storskrymten.
  8. What's on your mind?

  9. What's on your mind?

  10. What's on your mind?

  11. Hei Løvenskaret ligger rett nord for Molde i Møre og Romsdal. Ca 1 time fottur i fint turtereng fra bilvei.
  12. Enkelte er heldige http://go.nrk.no/go/e/main/http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/more_og_romsdal/1.7099403
  13. Det er vanskelig å gi noen eksakt tid men jeg regner ca 3 km/t + ca 10 min. pr. 100 høydemeter på toppturer. Nedover går det endel raskere det kommer også mye ann på om det er veldig bratt eller mange/lange snøbakker å skli på.
  14. Carl

    Lora

    Takk for svar, jeg tror det blir turer med utgangspunkt fra Nysætre. Tenkte kanskje til Fellingvatnet eller Leirhøi. Det store spørsmålet nå er om det er mye snø i fjellet
  15. Carl

    Lora

    Jeg og kjæresten skal tilbringe denne helga på hytte på Lora og vil kunne gjerne tenke meg noen fine dagsturer med utgangspunkt i Lora/Lesja/Bjorli. Er det noe som kan gi noen gode turforslag. Kunne godt tenke oss en ikke alt for høy/bratt topp (les: fin utsikt)
  16. Jeg kjørte bil til Leirvassbu og så tok jeg kollektivtransport mellom Turtagrø og veien inn til Leirvassbu. Syste stykke fra bommen og inn til hytta haiket jeg. Hadde en strålende tur med finvær hele tiden. Absolutt ingen tung tur men forskjellig tereng og fint å gå.
  17. For noen år siden hadde jeg meg en fin tur fra Leirvassbu -Olavsbu - Skogadalsbøen - Fanaråkhytta - Turtagrø- Jeg var oppom Store Raudalstinden og det går også ann å komme seg opp på Mjølkedalstind. Det går fint ann å telte i nærheten av Skogadalsbøen. Når jeg var på Fanaråken var det mange som lå på madrasser og flatsenge, det lå også folk i telt på toppen, så du må nok regne med å møte mye folk der oppe.
  18. Mens jeg tok bildene beveget den seg rolig mot meg samtidig som den gresset. Det virket nesten som den overså meg.
  19. I fjor sommer gikk jeg en tur fra Kongsvoll til Reinheim. Og da rett ved stien møtte jeg en Moskus. Den var ikke aggresiv, den bare gresset, men jeg gikk raskt videre etter att jeg hadde tatt noen bilder av den. Var ikke mer enn ca 10 meter mellom oss. Det var en litt spennende opplevelse spesielt siden jeg litt tidligere hadde lest ett skilt at det var 200 meters sikkerhetsavstand til Moskus.
  20. Vet du hvor den listen over sportsnettsider ligger?
  21. Har et Helsport Rondane 3 telt
  22. Regner med at jeg kjøper Beseggen skoene. Det er de som føles best på foten.
  23. Er det noen som har erfaring med Tecinca fjellstøvler? Lurer på å kjøpe Tecica Magneto. Har også sett på Crispi Beseggen. De har omtrent samme pris i butikken.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.