Gå til innhold

lettskremt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  32
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

lettskremt vant dagen sist September 24 2017

lettskremt hadde mest likt innhold!

Om lettskremt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. lettskremt

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Har enda ikke lært meg å sette pris på vinteren, og er altfor lite utendørs på denne tiden av året. Men jeg jobber med saken! Så i går ble det en tur til Storheia i Trondheims vakre Bymark.
 2. lettskremt

  Høst motiver

  Jeg kjørte Rv15 Vågåmo - Hornindalsvatnet på tirsdag og Lom - Vågåmo i går. Synes ikke det var så ulikt bildet, mye av høstfargene er på plass.
 3. lettskremt

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Fikk veid opp skikkelig for gårsdagens avbrutte toppturforsøk med en tur til selveste Galdhøpiggen i dag. En del snø og en del folk og perfekt vær. Artig opplevelse.
 4. lettskremt

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Hadde en plan om å komme meg opp på Store Steindalsnosi i dag, men føret viste seg å være litt vrient for ensom og lettskremt vandrer. Veldig glatt i steinura, nysnø på bakken og regn i lufta. Flere større partier med dyp og våt snø gjorde meg også usikker. Kom ikke halvveis engang før jeg bestemte meg for å snu!
 5. lettskremt

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur til Skårasalen 1542 moh i dag
 6. lettskremt

  Hvor har du vært på tur i dag?

  På mandag hadde jeg en helt fantastisk tur til Heilhornet! Kjempeartig fjell med nydelig utsikt. Gårsdagens tur derimot, den var ikke fantastisk i det hele tatt. Myrvassing på Fosen til Dåapma og Finnvollheia, kommunetopper i Roan og Åfjord.
 7. lettskremt

  Status quo på hjortelusflue

  Er hjortelusflua et høstfenomen? Hadde en liten invasjon i heimen i vår av noe jeg fant ut måtte være hjortelusflue, men kanskje det ikke var det likevel?
 8. lettskremt

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur til Ryten og Offersøykammen i dag. Mitt første besøk i Lofoten. Veldig spesielt her, vakker natur!
 9. lettskremt

  Snille topper i Nordland

  Fant turrapporten din fra denne toppen, så jo spennende ut! Men tror nok jeg sparer den til dagene blir litt lengre igjen. Det ble faktisk en tur til Botnkrona i dag. Burde vel tatt med meg Grytfoten i samme slengen, men ville rekke ferge i Bodø så jeg droppa den. Okstindene så spesielle ut, men ser ut til at det inngår brekryssing, så da utgår det. Er rett og slett for pysete til å surre rundt på bre alene. Men de linkene var kjekke! Har faktisk planlagt å ta med meg Heilhornet som siste topp på vei hjem Snedig side!
 10. lettskremt

  Snille topper i Nordland

  Kjempefint, takk begge to
 11. lettskremt

  Snille topper i Nordland

  Hei! Er det noen som har tips til snille topper i Nordland? Luftig går greit, men ikke utsatt da jeg går alene og ikke ønsker unødig risiko Er ellers fjellvant og i god form. Møysalen ser jo utrolig fristende ut, men har forstått det sånn at man må krysse bre, så da utgår den desverre. Planen er å komme meg til Lofoten og gå noen turer der, men Nordland er jo stort og har vel mer å by på?
 12. lettskremt

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Flott tur over Romsdalseggen i dag!
 13. lettskremt

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur til Litlefjellet (790) moh. Antakelig den korteste turen jeg har vært på, knapt en kilometer å gå til toppen, men du verden for en utsikt!
 14. lettskremt

  Hvor har du vært på tur i dag?

  10 timer og 45 minutter inkl. småpauser underveis. Hadde en times pause på toppen som ikke er regnet med. Distansen ble 37,5 km.
 15. lettskremt

  Hvor har du vært på tur i dag?

  I dag har jeg vært på Storskrymten, 1985 moh, Trøndelags høyeste fjell. Hadde gruet meg til denne turen, nesten fire mil på Dovre er langt for lettskremt vandrer. Sleit litt de siste 6-7 km tilbake, da var beina vonde og vanskelige, men det gikk. Utrolig fornøyd med å ha gjennomført denne turen!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.