Jump to content

Vandrefanten

Aktiv medlem
 • Posts

  318
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by Vandrefanten

 1. Har en hundekløv til hund str 25-35 kg. Har nå fått en mindre hund ca 15 kg og jeg ønsker derfor å bytte med noen som kanskje har fått seg en større hund. Kløven min er i god stand og det er ikke noe slitasje eller skader på den
 2. Hvis du går inn på den engelske versjonen av yr og søker opp f eks Venabygdsfjellet som kanskje gir en god indikasjon i forhold til høyde over havet kan du gå inn på statistics. Der viser i hvert fall de temperaturene som var i 2013. Om det blir de samme temperaturene i 2014 er jo usikkert, men det jo de som påstår at vi får en fin sommer..
 3. hvorfor skal du a med deg sekk? kan ikke du bruke sykkelvesker?
 4. Hvis du bare skal bruke bilen til overnatting når du kommer fram der du skal gå på tur så tror ikke jeg at jeg ville kjøpt en stor varebil somTransporter eller Hiace. Disse er jo ganske store og bruker endel med diesel enn en litt mindre varebil. ( Har selv en Transporter som jeg bruker i arbeid ) De er også en god del dyrere enn de litt mindre varebilene. Tror jeg ville gått for noe slikt som dette. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=48072170&searchclickthrough=true Her er det bare en nettingvegg mellom førersetene og du får da varme fra varmeapparatet+ at du kan bruke radio. Det går også an å sette på varme i bilen når man våkner om morgenen fra lasterommet. Burde være en enkel sak å skjerme vinduene når den skal brukes til overnatting og du har fri sikt bakover når du kjører. Hvis du skulle kjøpt en såpass ny transporter som er gått så lite måtte du nok lagt en god del mer penger på bordet.
 5. Det ble ett slikt på meg. Kanskje noe tyngre enn ditt, men kjempefornøyd så langt. Kjpt fra Statene.
 6. Det ble ett slikt på meg. Kanskje noe tyngre enn ditt, men kjempefornøyd så langt. Kjpt fra Statene.
 7. Monsen vet nok dette, men tipper han sier 12 for å ikke gjøre noe stort poeng ut av det.
 8. Meget godt observert 200-meter samler at du så kannakloven.Det hadde jeg ikke lagt merke til selv. Litt tabbe av meg at jeg hadde lagt til tittel på bilde,hehe.Kanskje bare Steinur som la merke til det.Helt korrekt at det er Steinfjellet. Vel 630 meter høyt men virker høyere. Kanskje har det noe med at det ligger helt ute i havgapet så og si.
 9. Var oppe på en fjelltopp sist fredag. Noen som vet hvilken topp?
 10. Det burde være ett krav at busselskapene har en ordning som gjør at hundeeiere kan ta med hund på enkelte ruter. Sier ikke at det bør være det på alle bussene , men for noen. Der er det mye bedre med tog. Tok tog fra Otta til Fredrikstad for to år siden der jeg hadde reservert for hund. Kom på en vogn der man kunne ha med hund fra Otta til Oslo, men da jeg kom til Oslo så hadde de nok rotet litt med bestillingen så da kom jeg i en helt vanlig vogn.
 11. Skal vel ikke dra de ut. Feste flåttfjerneren og vri til flåtten løsner. Vri mot solen har jeg hørt
 12. For min del brukes kun den flottfjerneren som fås på apoteket. Enkel å bruke. Har prøvd forskjellig annet og men denne er den absolutt beste etter min mening.
 13. Løp og kjøp. Kjempegode plagg. Hvis man bor i nærheten da..
 14. Har ikke prøvd det selv , men tror det skal gå greit å pakke ned både ytter og innertelt sammen. Det er med en pose til innerteltet og en til ytterteltet så det mest naturlige er å pakke det ned hver for seg. Posen til inerteltet er litt romslig så jeg har brukt en vanlig pakkpose for å få ned størrelsen på det. Blir omtrent halv størrelse da. I regn kan ytterteltet settes opp først. Stangen kan reguleres i høyden slik at man får innerteltet over.
 15. For min del er ikke dette ett telt jeg bruker på vinteren eller hvis det er kaldt. Det at innerteltet kun består av netting gjør at det ikke er mulig å få opp noe varme inne i teltet hvis det er kjølig. Har forstått det slik at teltet tåler ganske sterk vind men for min del i hvert fall er dette teltet til bruk når det er ganske behagelig temperatur.
 16. Vekt av yttertelt er 1360 gr inkl stang plugger og pakkpose. Innerteltet veier 1275 gr
 17. Dere vil nok få bra plass i det teltet. Kjempegod plass i forhold til vekt. Enkelt å slå opp og. Egentlig rart at det ikke er flere slike i Norge
 18. Hvis jeg tolker den brevvekslingen mellom Fjellsport og Helenoe rett så har Fjellsport vært klar over at de har montert bindingene feil når de leverte fra seg skiene. Jeg tenker at de på den måten leverer fra seg ski som ser feilfrie eller nye ut men som vil belaste kunden med arbeid i tillegg til at skiene aldri vil se helt perfekt ut. De visste at hvis de flyttet bindingene fram så ville ikke skiene se feilfrie eller ny ut lenger. Er det noen som godtar en liten bulk i forskjermen hvis de kjøper en ny bil? Når man kjøper ett par nye ski så skal det ikke være noen ekstra hull som svekker skiene. Har i løpet av de siste 10 årene knekt to par ski og hvor er det de knekker? Jo det er på det svakeste punktet og det er der skruehullene er.Helt enig med Abnorm at du må kreve nye ski eller kompensasjon.
 19. Egentlig var det i dette prisleie ordinærprisen burde lagt på.
 20. Med sykkel er det vel en enkel sak å gjøre dette uten etterforsyninger.
 21. Jeg kjøpte en Devold expedition trøye i fjor på ett slikt stand borte på Lillehammer i fjor. Var egentlig ikke tenkt å kjøpe en slik trøye men fikk den rimelig og den så bra ut. Dette er virkelig en god trøye som jeg kan anbefale på det sterkeste. Tror den koster ett sted mellom 500 og 600 men den er verdt hver krone. Passe tykk, behagelig å ha på , God hals, fingerhull. I det hele tatt den perfekte trøye.
 22. Hvis du skal ha bare ett telt som skal brukes hele året så ville ikke jeg gått for Black Diamond Highligt teltet. Det er en stor fordel å ha ett inner og yttertelt spesielt i regnvær. Har selv vurdert det Highligtteltet , men da kun til bruk om vinter og vår i høyden. Hilleberg unna blir kanskje litt over det du oppga som øvre pris og det gjør kanskje dette og. http://www.xxl.no/Root/Villmark/Telt-og-Lavvo/Telt/helsport-Trolltind-Superlight-2-bl%C3%A5%2C-telt/p/1083015_1_Style Uansett ville jeg i hvert fall kjøpt ett telt med skikkelig innertelt uten slik netting slik at det går an å få opp litt varme i innerteltet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy