Gå til innhold
  • Bli medlem

Danish

Aktiv medlem
  • Innlegg

    166
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Danish

  1. Ja, tittelen sier vel det meste. Jeg har ikke bil, men er veldig keen på å tilbringe påskeferien under tregrensa, men samtidig med en følelse av ro. Driter i om det går en vei eller lignende i nærheten, så fremt plassen i seg selv ikke avslører dette;) Takker for tips!!
  2. Revsjøen blir bare verre og verre, syns jeg.
  3. Husker selv en sommer med mange lange turer på rappen, da protein nivået begynte å bli faretruende lavt, at tankene mine gikk til de gamle gutta som overlevde rent på hva de fanget selv. Respekt!
  4. Liker dette! Her har vi får både for villmarksfolk og toppklatrere! Eller for begge deler.
  5. Kom over denne sida: www.yourwilderness.org Ser ut som det er et sosialt nettverk retta mot friluftsfolk. Laga meg en profil, og det funker på samma måte som facebook, laste opp bilder, videoer, lage profil og finne venner osv... Ser ut som om de er i startgropa, men funksjonene funka bra. Ikke noe Farmville, og det lover jo godt
  6. Har forstått det sånn at NRK, i tilfeller der de ikke selv har stått for produksjonen, kjøper rettighetene til å legge serier ut i en periode på nett-tv. Så må de fjernes når perioden er over.
  7. Bear Grylls kniven er faktisk ikke så verst! Har den ikke selv, men har ettergått den i sømmene, og det er en solid kniv med mange festlige detaljer. Som f.eks. snedig gjemt brynje, firesteel og hammerhode. Klarer oss selvsagt uten, men det er faktisk en ganske bra "survivor"kniv.
  8. Til de av dere som er blitt syke: Hva var det som gjorde at dere skjønte dere var blitt syke?
  9. Bumper denne, jeg. For nå som sommeren er over, så er det vel noen nye bidrag der ute???
  10. Bare vær klar over at abonnementet fornyer seg selv! Gjøres automatisk hver 12. måned på datoen du i utgangspunktet registrerte den.
  11. Husker med forargelse en tur på Børgefjell, hvor jeg i et desperat øyeblikk kastet fiskeavfallet ut i vannet for å bli kvitt måkene rundt meg. Big mistake! Resten av natten lå jeg og hørte på måkejævler stupe ned i vannet... Never again.
  12. Hei! Som regel er det bare avstanden fra selve brenneren og tennerpinnen. Prøv å bøy den litt tilbake eller alt ettersom. Som regel er den enten for nærme eller for langt i fra.
  13. Du får ikke pengene tilbake på XXL's 100% fornøyd garanti. Du får derimot muligheten til å oppgradere sekken til en annen modell og evt. betale mellomlegget, eller gå ned i pris. Da får du et gavekort på det resterende beløpet. Produktet må være ubrukt for å få pengene tilbake.
  14. For å komme til Kjærringsjøen må du først til Tännes på svensk side, rett over grensa. Der ligger en landhandel. Spør om veien videre. Alle kjenner Kjærringsjøen. De fikser også fiskekort. Det ligger en bra fiskesjappe nedi hogget, som også har et museum...som sikkert er verdt inngangsgebyret Vel fremme ved Kjærringsjøen er det plenty med parkering, og det koster ca. 10-20 kr døgnet. Anbefaler å bære over mot Rødsjøen, og ikke ta kursen rett mot Rogen. Flott natur og lette bæringer. God tur!
  15. Men om den er lang nok, der er jeg noe usikker
  16. Valget er såre enkelt: Ajungilak compact 3 season eller Tundra. Ikke alt for tung, dyr eller for mye volum.
  17. Bump- prøver en gang til, jeg
  18. Danish

    Påske ved havet...

    Hei! Er det noen som har tips om hvor jeg kan tilbringe påskeferien i Porsgrunsområdet? Er ute etter et sted hvor jeg kan ha lavo, stillhet og kanskje litt skog, ved havet. Takker som vanlig!
  19. MortenG har en god guide: "Hei Hvis du skal bestille topografisk kart over Finland har jeg her forklart fremgangsmåten steg for steg ved bruk av de linkene som er nevnt tidligere i forumet. Jeg brukte selv litt tid på dette og ønsker nå å servere det på sølvfat for kommende kartbestillere For å få oversiktskart må du gå inn her: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/kartanhaku/osoitehaku.html?e=384769&n=7633170&scale=16000&tool=suurenna&width=600&height=600〈=en -Gå på settings huk av UTM sheet line system -Trykk APPLY. -Zoom deg ut til 1:800 000. -Dra kartet dit du vil, eller trykk på ønsket område på det lille oversiktskartet til høyre for zoombaren. -Du ser da en kode (noen tall og bokstaver, f.eks. W524) -For å få rette kodene ved bestilling av 1:50 000 kart må du ha målestokk 1:800 000, dette står øverst til venstre på kartet -Når du har funnet kodene for området du ønsker kart over går du inn på denne siden: http://www.karttakauppa.fi/workspace.client_organization/PublishedService?file=page&pageID=3&action=view&groupID=1291 -Deretter skriver du koden inn i søkefeltet overst til høyre på siden og trykker HAE TUOTTEISTA. -Trykk ADD TO CART -Dette gjentar du for alle kartene du vil ha før du trykker CHECKOUT for å gå til betaling. _________________ Mvh Morten www.skaumann.com"
  20. Takk for svarene! Trodde en liten stund der at jeg var i ferd med å bli gammal....
  21. Prøver å finne et bra padleforum, for kajakk. Ser at flere på nettet anbefaler padleforumet.com, men hvordan i all verden blir man et medlem der??? Finner ingen linker til det. Er det noen der ute som vet hvorfor, eller som kan anbefale et annet forum? Takker som alltid
  22. Jeg opplevde at gassboksen, som ble plassert på sekken i ytterteltet falt ned og gass begynte å sive ut. Var som om sikkerhetsventilen sviktet helt. Jeg skrudde den så på gassbrenneren igjen, og lekkasjen ga seg. Gassboksen ble pyntelig plassert utenfor teltet etter den kvelden. Nå kan jeg ikke huske alle detaljene, men etter å ha snakket med primus, kunne de garantere at innholdet i alle gassbeholderene deres var for lite til at det kunne ta livet av en person. Altså hadde jeg vært i drømmeland da det skjedde, så ville uansett mengden vært for liten til å ta livet av meg. Sant? Tja......
  23. Danish

    Trillemarka

    Hoi! Tenker meg en tur til Trillemarka i påske, men er ikke særlig godt kjent der. Er det noen som kan anbefale et godt kart, og ikke minst; hvordan er snømengden i slutten av april? Takker som vanlig for svar!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.